14 / 05 / 2024

Kepez şehir hastanesi ne zaman açılacak

Kepez şehir hastanesi ne zaman açılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin ıooo olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.

Şehir hastanesi Kepez'i uçuracak!

Şehir hastanesi Kepez'i uçuracak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesinde bin 500 dönümlük alana yapılacak olan, 1000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin bölgeye uçuracağını söyledi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Mersin Şehir Hastanesi 380 milyon 60 bin Avro yatırımla inşa edildi!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Çiğdem Toker bugünkü yazısında bugün açılacak Mersin Şehir Hastanesi'nin detayları anlattı. İşte o haber....

Mersin Şehir Hastanesi bugün hizmete açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi bugün açılıyor Mersin Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle bugün hizmete giriyor.

Adana Şehir Hastanesi sonbaharda açılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adana Şehir Hastanesi'nin 2017'nin sonbaharında Adanalıların ve bölgenin hizmetine gireceğini söyledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde son durum!

AK Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ yapımı süren şehir hastanesi ile ilgili olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 200 yataklı olacağını dile getirdi.

Mersin Şehir Hastanesi'nde geri sayım başladı!

Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı, Mersin Şehir Hastanesi’nde son kontrollerin sürdüğünü belirterek, hasta kabulüne bugünden itibaren başlanacağını açıkladı

Mersin Şehir Hastanesi'nde hasta kabulüne başlanacak!

Kamu-özel sektör iş birliğiyle yaptırılan 1.253 yatak kapasitesine sahip Mersin Şehir Hastanesi'nde, "son kontrollerin" sürdüğü ve yakın zamanda hasta kabulüne başlanacağını bildirildi.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

8 şehir hastanesi bu yıl hizmete açılacak!

Kamu-özel ortaklığı ile inşa edilen ve dün hasta kabulüne başlayan Yozgat'taki şehir hastanesinin de aralarında bulunduğu 8 şehir hastanesi bu yıl açılacak.

Yozgat Şehir Hastanesi'ni tercihi AKG Gazbeton oldu!

AKG Gazbeton blok ve lento ürünlerinin kullanıldığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Şehir Hastanesi” Yozgat’ta açıldı. Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin tercihi AKG Gazbeton oldu.

Yozgat Şehir Hastanesi açıldı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi ile birlikte görevliler gelen hasta ve yakınlarını hastane girişinde karşılayarak şeker ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaparak, "14 yıllık hayalimdi" demişti.

Isparta Şehir Hastanesi önümüzdeki ay açılıyor!

2016 yılına ilişkin değerlendirmesinde sağlık yatırımlarına da değinen Vali Şehmus Günaydın, İsparta Şehir Hastanesi'nin önümüzdeki ay hizmete açılacağını kaydetti.

Kepez şehir hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Kepez şehir hastanesi ne zaman açılacak

Kepez, dev sağlık yatırımlarıyla Antalya'nın saflık üstü oluyor. Sütçüler bölgesinde Türkiye nin ilk akıllı ve engelli dostu hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelindi. Ahatlı Mahallesi'nde 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karkas inşaatı tamamlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle ilçeye kazandırılan sağlık kampüsünün yapımı için de geri sayım başladı. 


Yatak kapasitesi 1500'e çıkarıldı 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez çok amaçlı spor salonunun temel atma töreninde şehir hastanesiyle ilgili bilgiler aktardı. 


Çavuşoğlu, Kepez Göçerlerde 1500 dönümlük alan üzerine inşa edilecek sağlık kampüsünün 1000 olan yatak kapasitesinin 1500 çıkarıldığının müjdesini verdi. Çavuşoğlu, "Türkiye'nin her yerinde şehir hastanesi kuruyoruz. Antalya'mıza da şehir hastanesi kuruyoruz. Daha önce 1000 yataklı olarak planlanan şehir hastanesinin...