02 / 05 / 2024

Kepez Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm

Kepez Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm

KEPEZ Belediyesi'nin Yeni Emek Mahallesi'ni örnek yaşam merkezi olmasının önünü açan kentsel dönüşüm planına, referandumdan yüzde 90,12 'evet' oyu çıktı.

Kepez Yeni Emek Mahallesi referanduma gidiyor!

Antalya’da kentsel dönüşüm isteyen Yeni Emek Mahallesi sakinleri, Kepez Belediyesi’nin hazırladığı planlamayı onaylamak için 18 Ekim’de referanduma gidiyor.

Kepez Yeni Emek Mahallesi'nin kentsel yenileme projesi hazır!

Kepez Belediyesi, Yeni Emek Mahallesi'nin doğu yakası için öneri 11000 ölçekli uygulama imar planı hazırladı. Emsali 0.60'dan, 1.50'ye, daire m2'sini 2 katına çıkaran, 7 katlı site tarzı yapılaşmayı getiren imar planıyla bölge, Kepez'in cazibe merkezi ola

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

700 bin kamu işçi için flaş gelişme! Taban ücrette yeni teklif geldi mi? Bakan Bilgin devreye girdi!

Kamudaki 700 binden fazla işçinin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamında alacağı zam oranının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce açıklanarak imzalanması öngörülüyor. Taban ücrette yeni teklif içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in devreye girdiği belirtiliyor

Bakan Bilgin: Yeni bir düzenleme yapacağız ve emekçilerimizi ne enflasyona ne sermayeye karşı ezdireceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ'in 70. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen "70. Yıl Belgeseli" programına katıldı. Bilgin, emekçiler ve enflasyon ile ilgili açıklamalar yaptı.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Kepez'de 411 esnaf, 6 aylık kiradan muaf!

Antalya'da Kepez Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 411 esnafı 6 aylık kiradan muaf tuttu...

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yeni eve taşınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Taşınma işleri için her zaman büyük emek ve zaman gerekiyor. Bu telaşın içinde gözden kaçan bazı detaylar da olabiliyor. İşte Yeni eve taşınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler...

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Bulca tarafından kuruldu. 

Kepez'de hurdacılar için toplu iş yeri inşa ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyarette Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf ile yeni toplu iş yerinin yapım sürecini konuştu.

Kepez Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Kepez Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm

Kepez'in merkezindeki Yeni Emek Mahallesi'nde, lüks sitelerin yer alabileceği kentsel dönüşüm planı için halktan onay almak üzere referanduma gidildi. Kentsel dönüşüm planına, yüzde 90,12 oranı ile 'evet' dendi. Planın uygulanacağı mahalledeki 385 hak sahibinin 347'si 'evet' derken, 38'i 'hayır' dedi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, halkın, Kepez'i modern bir şehir haline getirmeyi hedef alan projelere ve değişime desteğini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.


Başkan Tütüncü, "Önümüzdeki süreçte, halkımızın istediği gibi, 'Yeni Emek İmar Planı Revizyonu önerisi' Belediye meclislerimizde karara bağlanacak ve Kepez'in gelişim ivmesi son sürat devam edecek. Çok yakında Yeni Emek, Antalya'nın modern yerleşim merkezlerinden biri olacak" dedi.


Mahalle sakinlerinin kat artışına yönelik talepleri olduğunu hatırlatan Tütüncü, yaklaşık 2 yıl süren imar planı revizyonu sürecinde halka daha iyi şartlarda...