27 / 04 / 2024

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi

Başkan Hakan Tütüncü, Kepezaltı muhtarlığında mahalle sakinleri ile Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ni konuştu. Mahalle sakinleri, projeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu’nun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı.

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Kepezaltı ve Santral mahallelerinde hak sahiplerine; tek kuruş ödemeden daire sahibi olma imkanı sunan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde en önemli viraj geçildi..

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz ilerliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresini değiştiriyor.

Antalya Kepez-Santral'de dönüşüm tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların inşaatı son sürat devam ediyor.r örülmeye başladı.

Kepez Santral Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez- Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir adım atıldı. Proje kapsamında hak sahiplerine verilecek konutların bina duvarları örülmeye başladı.

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Türkiye'nin en büyüğü olan ‘Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ İle Antalya yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. İşte detaylar...

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi Haberi

Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya’yı ziyaret etti.

Tütüncü, muhtarlık binasındaki ziyarette mahalle sakinlerinin, Kepez’in çehresini değiştirecek olan Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’yle ilgili sorularını cevaplandırdı.


“Mahalleye gelmeye yüzüm var”

Tütüncü, 2014 mahalli seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Kepezaltı ve Santral mahallelerinin mülkiyet sorununu çözme sözü verdiklerini anımsatarak, “Göreve gelir gelmez Menderes Başkan ile hemen çalışmayı başlattık. Bağa bak üzüm olsun, üzüm yemeğe yüzün olsun, derler. Bağa baktığım için buraya gelip yüzünüze bakmaya yüzüm var. Göreve geleli 2 yıl dolmadan ön protokolleri imzalanmış bir Kepez-Santral var. İmar Planları ve imar uygulaması yapılmış, bakanlıklardan ve Bakanlar Kurulu’ndan kararlar alınmış. Şu an otomobilimiz, 200 km hızla gidiyor.” diye konuştu.


Deniz manzaralı balkonda kahve keyfi 

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hiçbir sıkıntının olmadığını,...