30 / 04 / 2024

kerem alkin yatırım tavsiyeleri

kerem alkin yatırım tavsiyeleri

Sinpaş GYO'nun 'Modern Buluşmalar' paneline katılan Prof. Dr. Alkin, yatırım araçları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Altında riskin giderek arttığının altını çizen Alkin, getiri sabit yatırım araçlarına yönelmeyi tavsiye etti..

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çavdarlı, Cem Kaan Kuş, Muhammer Kaya, Kerem Şen ve Ufuk Kortan ortaklığında kuruldu. 

3 Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat İrevül, Kerem İbel ve Ceyhun Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Pes İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pes İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kerem Peker tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Ayanoğlu, Cem Pehlivanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Dubaili işadamı Necdet Kerem'den Trabzon'a 5 yıldızlı otel yatırımı!

Vali Öz, yapılacak yatırımın maliyetinin yaklaşık 95 milyon dolar civarında olduğuna dikkati çekerek "5 yıldızlı otelde 330 standart oda, 44 süit oda, 4 kral dairesi bulunacak...

Getirisi sabit yatırım araçlarına yönelin!

Sinpaş GYO'nun 'Modern Buluşmalar' paneline katılan Prof. Dr. Alkin, yatırım araçları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Altında riskin giderek arttığının altını çizen Alkin, getiri sabit yatırım araçlarına yönelmeyi tavsiye etti..

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

kerem alkin yatırım tavsiyeleri Haberi

kerem alkin yatırım tavsiyeleri

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, "Bu dönemde riskli yatırım araçlarından çok getirisi sabit olan yatırım araçlarını tercih etmek daha sağlıklı gibi gözüküyor" dedi. 

Sinpaş GYO'nun 'Modern Buluşmalar' paneline katılan Prof. Dr. Alkin, yatırım araçları ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Altında riskin giderek arttığının altını çizen Alkin, "ABD Merkez Bankası parasal genişlemeyi bitirmek adına düğmeye basacağına göre altını kesinlikle tavsiye etmem" dedi. 


Çok daha sağlıklı Geleneksel yatırım araçları olarak banka mevduatı, hisse senetleri veya katılım bankalarının kar-zarar ortaklı hesaplarına dahil olmayı öneren Alkin, "Bu dönemde riskli yatırım araçlarından çok getirişi sabit olan yatırım araçlarına yönelmek çok daha sağlıklı gibi gözüküyor. 2016'dan sonra getirişi daha yüksek riskli araçlar düşünülebilir" diye konuştu. Vatandaşları riskten uzak durmalan konusunda uyaran Ekonomi Profesörü Kerem...