26 / 07 / 2024

kerem göğüş ve wilma elles reklam filmi

kerem göğüş ve wilma elles reklam filmi

Ünlü oyuncu Wilma Elles'in işadamı sevgilisi Kerem Göğüş, sevgilisiyle oynayacağı reklam filminde Ali Ağaoğlu gibi İstanbul'da yapacağı 100 projelik otel ve residence zinciri projesini anlatacak.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

İhtiyaçlarınıza uygun güç ve performans Volkswagen T-Roc'ta! 

Keskin hatları, dinamik duruşu ve renk seçenekleriyle Volkswagen T-Roc, Doğuş Finans’tan %4,44 peşinatlı kredili avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Böylesi hiç görülmedi! Depremin ardından kiralık ve satılık fiyatları patladı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, bölgeden göç ve büyük kentlerde güvenli yapı arayışı, konut ve kira fiyatlarında büyük patlamaya neden oldu.

Güç ve teknolojinin eşsiz karışımı; Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio... İşte Alfa Romeo 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'nun beğenilen otomobili Stelvio Quadrifoglio özellikleriyle dikkat çekiyor. Fakat Şubat 2023 fiyat listesini paylaşan Alfa Romeo da bu aracın satışı görünmüyor. Peki Alfa Romeo'nun diğer modellerinin fiyatları ne kadar? İşte Alfa Romeo'nun güncel fiyat listesi...

Erar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvak Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durmuş ve Vahit Şimşek ortaklığında kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Güç ve zarafet sarmalı Huawei P50 Pocket'a 3 bin 498 TL indirim! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei resmi internet sitesinden Güç ve Zarafet sarmalı P50 Pocket'a 3 bin 498 Türk Lirası indirim yaptı. Güç ve zarafet sarmalı Huawei P50 Pocket'ı sakın kaçırmayın! Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar?

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

kerem göğüş ve wilma elles reklam filmi Haberi

kerem göğüş ve wilma elles reklam filmi

ÜNLÜ oyuncu Wilma Elles, işadamı sevgilisi Kerem Göğüş ile birlikte oynayacağı reklam filmi öncesinde objektif karşısına geçti. Ağaoğlu'na özenen genç işadamı Kerem Göğüş, Elles ile oynayacağı reklamda sahibi olduğu, İstanbul'da yapacağı 100 projelik otel ve residence zincirini...