06 / 05 / 2024

Kerem Tunçeri şirket

Kerem Tunçeri şirket

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olmuştu! Apple için tehlike çanları çalmaya başladı!

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olarak büyük çıkış yapan ve dünya piyasasında söz sahibi olan Apple için tehlike çanları çalıyor. Şirketin değeri bir anda çakıldı. İşte detaylar…

Merkez Ankara projesinin değeri açıklandı! 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesi, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Emniyet Mahallesi sınırlarında yer alıyor. Şirket, projenin değerini açıkladı. Peki Merkez Ankara projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

212 AVM'nin değeri belli oldu!

Edip Gayrimenkul'ün İstanbul Mahmutbey'de konumlanan 212 AVM'nin değeri 922 milyon 575 bin TL olurken, aynı bölgedeki şirket arsa hissesinin değeri 350 bin TL oldu. 

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e kentsel dönüşüm tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi. Sürekli Soyer'i depremzedelere yardımcı olmadığını belirtti.

Akfen GYO'nun 2021'in ilk çeyreğinde piyasa değeri 1.3 milyar TL oldu!

Akfen GYO'nun 8 Nisan 2021 tarihi ile şirket piyasa değeri 1 milyar 334 bin TL'ye ulaştı. 31 Mart tarihli verilere göre; şirketin net aktif değeri 1 milyar 455 bin TL oldu. Akfen GYO 2021'in ilk çeyreğinde, tüm gayrimenkullerinden 19 milyon 326 bin TL'lik kira geliri elde etti. 

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kerem Tunçeri şirket Haberi

Kerem Tunçeri şirket

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

14 Nisan 1979 İstanbul doğumlu olan ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, Türk milli takımı ve Anadolu Efes S.K.'de oyun kurucu pozisyonunda oynadı. Galatasaray'da yetişen Kerem Tunçeri, basketbolda en önemli pozisyonlardan biri olan guard mevkiinde hem Türkiye'nin önemli takımlarında hem de Türk Milli takımında önemli görevler üstlendi. 

Tunçeri, Galatasaray'da kendini gösterdikten sonra 1999 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası'na Orhun Ene'nin arkasında yedek oyun kurucu olarak Orhun'u dinlendirmek üzere milli kadroya girdi. 

2009 sezonun yarı devresinden itibaren Anadolu Efes ile anlaştı. 2012-13 sezonunun ardından kaptanlığını yaptığı ve 5 yıl formasını giydiği Anadolu Efes'ten ayrıldı.

2013-14 sezonu başlamadan önce TBL'de Ankara...