05 / 05 / 2024

Kerim Çelik projeleri 2015

Kerim Çelik projeleri 2015

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor..

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Lavazzı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavazzı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Türk ve Kerim Çelik ortaklığında kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Mustafa Çelik Kayseri'deki projeleri anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini masaya yatırdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin projeleriyle ilgili Ankara'da Maliye ve Ulaştırma Bakanlarıyla bir görüşme yaptı. Görüşmede Kayseri projeleri masaya yatırıldı.

Kayseri'nin projeleri Ankara'da masaya yatırıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Ankara ziyaretinde Maliye Bakanı Şimşek ile bir araya geldi. Bakanlarla saatlerce süren toplantılar yapılarak Kayseri'nin projeleri masaya yatırıldı.

Kerim Çelik katma değeri artıracak projelere odaklanıyor!

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor..

Polat Holding yeni ofis projeleri için çalışıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

Bülent Aydın: Çelik yapı kentsel dönüşüm için önemli alternatif!

Çelik yapı üreticisi Steelife'ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının kentsel dönüşüm projeleri için de önemli bir alternatif olduğunu ifade etti.

Kerim Çelik projeleri 2015 Haberi

Kerim Çelik projeleri 2015

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor. Bu yıl katma değeri artırıcı proje ve ürünlere odaklanacaklarını kaydeden Kerim Çelik Genel Müdürü Kerem Çakır, "Katma değeri yüksek ürün ve hizmetlerle yeni alanlar açmanın yolu Ar-Ge'den geçiyor. Müşteri ve pazar ihtiyaçlarına göre belirlediğimiz farklı projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 


Gerek ticari ve operasyonel gerekse teknik hizmetlerini müşteriye göre farklılaştırarak sunacaklarını belirten Çakır, iç pazardaki faaliyetlerinin yanı sıra dış pazarda kapasite ve tesis fırsatlarını yakından takip ettiklerini söyledi. 


Çelik servis merkezi hizmetlerinin, üretim zincirinde çelik üreticisi ile nihai ürün kullanıcısı arasında önemli bir bağ oluşturduğuna işaret eden Kerem Çakır, arz talep dengesi açısından sıkıntı yaşanması beklenen iç pazarda yakın gelecek...