05 / 05 / 2024

Kerim Çelik ürünleri

Kerim Çelik ürünleri

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor..

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Kerim Çelik ürünleri Haberi

Kerim Çelik ürünleri

Borusan Holding'in Yassı Çelik Grubu şirketlerinden Kerim Çelik, çelik üreticilerinden Arcelor Mittal ve Borusan Holding ortaklığı ile çalışmalarını yürütüyor. Bu yıl katma değeri artırıcı proje ve ürünlere odaklanacaklarını kaydeden Kerim Çelik Genel Müdürü Kerem Çakır, "Katma değeri yüksek ürün ve hizmetlerle yeni alanlar açmanın yolu Ar-Ge'den geçiyor. Müşteri ve pazar ihtiyaçlarına göre belirlediğimiz farklı projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 


Gerek ticari ve operasyonel gerekse teknik hizmetlerini müşteriye göre farklılaştırarak sunacaklarını belirten Çakır, iç pazardaki faaliyetlerinin yanı sıra dış pazarda kapasite ve tesis fırsatlarını yakından takip ettiklerini söyledi. 


Çelik servis merkezi hizmetlerinin, üretim zincirinde çelik üreticisi ile nihai ürün kullanıcısı arasında önemli bir bağ oluşturduğuna işaret eden Kerem Çakır, arz talep dengesi açısından sıkıntı yaşanması beklenen iç pazarda yakın gelecek...