28 / 04 / 2024

Kerime Kanbur

Kerime Kanbur

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Alkn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanbur tarafından kuruldu.

Elifim Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elifim Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Şengül Kanbur ve Yusuf Ehrarlı ortaklığında kuruldu.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Avc Metal İnşaat Elektrik Ve Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avc Metal İnşaat Elektrik Ve Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Mandacıoğlu tarafından kuruldu. 

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Life Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Kanbur tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mavi Boğaziçi İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Boğaziçi İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Aydemir Aydın, Hakab Aydın, Tarık Kanbur ve Sebahattin Kefelioğlu ortaklığında kuruldu.

Ozn Edo İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozn Edo İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Kanbur tarafından kuruldu.

Daf Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Kanbur tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Mado 12 ilde yeni şube açacak!

Mado Başkanı Mehmet Kanbur, Çin, Dubai, Bulgaristan, Hollanda ve Katar'da yılsonuna kadar, Türkiye'de ise ağrlıklı olarak Anadolu'da olmak üzere 12 ilde daha yeni şube açacak.

Kerime Kanbur Haberi

Kerime Kanbur

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.


İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1) İNŞAAT VE İZOLASYON Şirket inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...