29 / 04 / 2024

kertenin türkiye otelleri

kertenin türkiye otelleri

İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud 7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud 7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg, Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydetti.

Kertenin Türkiye'de 3 otel açacak!

İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud 7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud 7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg, Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydetti.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldıracağız!

Türkiye'nin birçok ilinde "markalı şehir otelleri" yatırımları hedefleyen Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını belirtti...

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'de iş oteline ihtiyaç var!

TURİZM sektörüne markalı iş otelleri yatırımcısı olarak giren Er Yatırım'ın Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'de ciddi bir iş oteli ihtiyacı olduğunu belirterek, "Türkiye'de otel yatırımları hep 5 yıldıza yönelik oldu.

Türkiye'nin en beğenilen otelleri Limak Turizm'den çıktı!

Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Limak Turizm Grubu’ nun Antalya’da bulunan 4 oteli, Otelpuan.com üyeleri tarafından Türkiye’ nin en beğenilen otelleri seçildi.

Elite World Business Hotel, zincirin Türkiye'deki dördüncü halkası oldu!

60 milyon dolar yatırımla İstanbul Florya'da hizmete açılan Elite World Business Hotel, zincirin Türkiye'deki dördüncü halkası oldu. Efrem Harkham, 5 kıtada 64 şehirde başta iş otelleri olmak üzere bünyelerinde 200 otel bulundurduklarını söyledi.

Türkiye 2013'te otelleri dolduramadı!

Türkiye'nin 2013 yılı otel dolulukları, 2012 yılı aynı dönemine oranla yüzde 2.2'lik bir düşüş ile yüzde 63.3 olarak gerçekleştiği. Böylece Türkiye, Finlandiya’nın ardından Avrupa'daki en büyük düşüşü yaşayan ikinci ülke oldu...

kertenin türkiye otelleri Haberi

kertenin türkiye otelleri

YABANCI yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi hız kesmiyor. Son olarak sağlık, gayrimenkul danışmanlığı, tekstil ve enerji alanlarında faaliyet gösteren İrlandalı yatırım fonu Kertenin hissedar olduğu Cloud7 Ataköy Marina Otel, Bakırköy'de faaliyete geçti. Cloud7 Ataköy Marina Otel CEO'su Marloes Knippenberg "Türkiye'yi cok iyi biliyoruz. Türk insanını yakından tanıyoruz. Biz buranın yerlisi olmaya geldik. Türkiye pazarı cok umut vaat ediyor" dedi. Cok küçük bir şirket olarak başladıklarını bugün küresel çapta önemli islere imza attıklarını kaydeden Knippenberg "Biz yatırımcı bir şirketiz. Her fikre açığız. Küçük ve orta ölçekli şirketleri daha da büyütmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


ODA FİYATLARI 55 €'DAN BAŞLIYOR 

Türkiye'de 3 ya da 4 otel daha açmayı planladıklarını kaydeden Knippenberg "Bulut insanlara her zaman huzur verir. Mutluluktan bulutların üzerine çıkmak diye bir deyim vardır. Biz...