28 / 04 / 2024

kervan satış

kervan satış

Türkiye'nin bir çok noktasında mağaza açan Kervan Mobilya satışlarını arttırdı...

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

İtalya'da bir kasaba daha 1 euroya ev satıyor!

İtalya'da "1 euroya ev" kervanı olan yerleşim yeri sayısı güç geçtikçe yükseliyor. Sicilya adasında bulunan Bivona kasabası terk edilen evler 1 euroya satılıyor.

Kervan, Home Sweet Home'u satın aldı!

Türk şirketleri de artık ‘küçük olsun benim olsun’ anlayışını bırakıyor ve satın alma ve birleşmelerle büyüyerek rekabette daha dirençli hale geliyor.

Turkven Tekzen'i satın mı alıyor?

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını satıp yalı alacak!

Bahçeköy’den ayrılacaklar kervanına ünlü sanatçı Ajda Pekkan’da katıldı. Süperstar, Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı.

Kervan Mobilya yeni açtığı mağazalarla satışlarını arttırdı!

Türkiye'nin bir çok noktasında mağaza açan Kervan Mobilya satışlarını arttırdı...

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

kervan satış Haberi

kervan satış
Mobilya, ev tekstili ve aksesuar sektörlerinde faaliyet gösteren Kervan Mobilya, 14 bin çeşit ürünü müşterine sunuyor. 2013 yılı ilk çeyreğinde bahçe mobilyaları satışlarını artış yakalayan Kervan, satışlarındaki artışı açtığı yeni mağazalarına...