13 / 05 / 2024

Kervansaray borcu

Kervansaray borcu

Kervansaray Yatırım Holding, Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş. ile borcun yapılandırılması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı...

Kervansaray Termal’in satışına iptal!

Kervansaray Termal, sahibinin bir bankaya olan kredi borcu yüzünden Bursa 7’nci İcra Müdürlüğü’nce satışa çıkarıldı. Otelin 53 milyon lira bedel karşılığı bugün yapılacak satış işlemine hazırlanırken, İstanbul 7’nci İcra Hukuk Mahkemesi’nin satışı durdurma kararı geldi.

Vergi borcu mirasın reddi!

Yasal ve atanmış mirasçılar kendilerine kalan mirası vergi borçları da dahil, reddedebiliyor. Peki, vergi borcu mirasın reddi nasıl olur? Miras ne zaman reddedilebilir?

Vergi borcu mirasçılara geçer mi?

Bir kimsenin vefatı halinde sahip olduğu menkul ve gayrimenkul mallar ile bazı hak ve borçlar mirasçılarına intikal ediyor. Peki, ölen bir kimsenin vergi borcu mirasçılara geçer mi? Geçmez mi?

Çöp vergisi borcu nasıl ödenir?

Çöp vergisi, mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Vergi, mesken ve işyerlerinde bu vergi farklı şekilde ödeniyor. Peki, çöp vergisi borcu nasıl ödenir? İşte vergi ödemeleri..

1 yıldan uzun süre için aidat borcu talep edilir mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper okuyucusunun sorduğu 1 yıldan uzun süre için aidat borcu talep edilir mi? sorunu yanıtladı. İşte o yazı....

Emlak vergisi borcu kredi kartı ile ödenir mi?

Taşınmaz mal sahipleri her sene emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Emlak vergisi, taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Peki, emlak vergisi borcu kredi kartı ile ödenir mi? İşte yanıtı..

Emlak vergisi 2.taksit borcu ödemeleri!

Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen verginin 1.taksit borcu en son 2 Haziran'da yapılmıştı. Emlak vergisi 2.taksit borcu ödemeleri ise Kasım ayı itibariyle başlayacak..

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Emlak vergisi borcu ödemesi nasıl yapılır?

Emlak vergisi, taşınmaz mal sahipleri tarafından ödenen vergiler arasında yer alıyor. Peki, emlak vergisi borcu ödemesi nasıl yapılır? Kimler emlak vergisi için ne kadar ödeme yapar? Emlak vergisi ne zaman ödenir?

Kırşehir Kervansaray Mahallesi yol ve kaldırım çalışmaları ne durumda?

Kırşehir Belediyesi Kervansaray Mahallesi’nde Boztepe yolu ile Aşıkpaşa ilkokul arasındaki alanı kapsayan bölgede yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Ahmet Arslan'ın ihale borcu 3.2 milyon TL'ye yükseldi!

Ahmet Arslan, TMSF’den aldığı Salih Adası’ndaki malikanenin 300 bin liralık son taksitini ödemek yerine ihaleye katılmayı tercih edince borcu birden bire 3.2 milyon liraya yükseldi

Kira borcu ihtarnamesi!

Gayrimenkul kiralamalarında kiracının kira borcunu ödememesi halinde, mal sahibi tahliye hakkına sahip oluyor. Kira borcundan dolayı kiracının tahliye edilmesi için iki haklı ihtarın gönderilmiş olması gerekiyor. İşte kira borcu ihtarnamesi..

Konut kredisi borcu İsveç'e uzun vadede ciddi zararlar verebilir!

Merkez Bankası (Riksbank) Başkanı Stefan Ingves, ülkede yaşanan yoğun konut borcu sıkıntısının ülke ekonomisinin gidişatına uzun vadede ciddi zararlar verebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Kervansaray borcu Haberi

Kervansaray borcu

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Aareal Bank riskinin devir ve temliki hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray Yatırım Holding'in en büyük riski olan ve kreditör AArel Bank'ın yaklaşık 86 milyon Euro'ya tekabül eden alacağının 2 Aralık 2019 tarihinde Antalya 16. Noterliği'nin 26 Kasım 2019 tarih, 30964 yevmiye numarası ile Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş'ye devir ve temlik edildiği pay sahiplerine duyurulmuştu.

Temlik alacaklısı ile söz konusu borcun yapılandırılması ve tasfiyesi için görüşmelere başlandı.

Kervansaray Yatırım Holding'in KAP açıklaması: 
Şirketimizin en büyük riski olan ve kreditör AArel Bank'ın yaklaşık 86.000.000 Euro'ya tekabül eden alacağının. 02.12.2019 tarihinde Antalya 16. Noterliğinin 26.11.2019 tarih, 30964 yevmiye numarası ile Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş'ye devir ve temlik edildiği pay sahiplerine duyurulmuştu....