03 / 05 / 2024

Kervansaray kundu

Kervansaray kundu

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım Holding Lara ve Kundu'da yer alan otellerini satıyor...

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 189.9 milyon TL'ye icradan satılık 9 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Kundu ve Boztepe mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 189 milyon 968 TL'ye icradan satıyor...

Şile Kervansaray Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Şile ilçesi, Kervansaray Mahallesi, 342 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Edirne'deki tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın restorasyonu tamamlandı!

Edirne'de restorasyonu tamamlanan tarihi Rüstempaşa Kervansarayı, konaklama ve restoran hizmeti kapsamında müşterilerini ağırlamaya başladı. 

Malatya Millet Bahçesi şehre nefes aldıracak!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Malatya, kendisine özgü tarihiyle, şelaleleri , parkları, kervansaray ve camileriyle dikkat çekiyor. Yeni yapılacak millet bahçesiyle de şehir nefes alacak...

Afyonkarahisar'da 700 yıllık kervansaraya 'korsan' restorasyon yapıldı!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde bulunan 700 yıllık Eğret Kervansarayı'nda köy muhtarı tarafından "korsan" tadilat yapıldığı ortaya çıktı. Tarihi kervansarayın merdivenleri granit mermerle kapladığı, yığma olan taş duvar bölümü ise kum ve çimentoyla sıvandığı belirlendi.

Kervansaray kundu Haberi

Kervansaray kundu

Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin aktifine kayıtlı Güzeloba Mahallesi, Tesisler Caddesi, No:172 Muratpaşa-Antalya'da bulunan KERVANSARAY LARA OTEL ve KONGRE MERKEZİ ile Güzeloba Mahallesi, Kemerağzı Turistik Tesis Alanı, Aksu-Antalya'da bulunan KERVANSARAY KUNDU Otellerimizin gayrimenkulünün %50 hissesini İranlı işadamı Mirahmed Shoseu satın almak istemektedir. 


Her iki gayrimenkulün tamamı için (%100'ü) değerleme sonucu tespit edilen bedel toplam 272.965.000 TL'sıdır. Söz konusu gayrimenkuller için değerleme sonucu tespit edilen bedelin %50'sine tekabül eden toplam 136.482.500 TL'sından aşağı olmamak üzere Mirahmed Shoseu ile satış görüşmelerine başlanmıştır. Satış görüşmelerinin neticelenmesi halinde sonuçları ayrıca bildirilecektir.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...