20 / 07 / 2024

Keşan Belediye Hizmet Binası yenilendimi

Keşan Belediye Hizmet Binası yenilendimi

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada hızlı bir şekilde devam eden asfalt çalışmaları ve Keşan Pazaryeri Projesi içerisinde yer alan yeni belediye binası hakkında bilgi verdi.

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

İlkadım Belediye Hizmet Binası yükseliyor!

Yeni belediye hizmet binası inşaatını gezen İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, binanın 19 Mayıs 2018’e yetiştirileceğini söyledi.

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

İlkadım'da Yeni Belediye Hizmet Binası 18 ayda tamamlanacak!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda teslim edileceğini söyledi.

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları bugün başlıyor!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor

Keşan Belediye Hizmet Binası yenilendimi Haberi

Keşan Belediye Hizmet Binası yenilendimi

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada hızlı bir şekilde devam eden asfalt çalışmaları ve Keşan Pazaryeri Projesi içerisinde yer alan yeni belediye binası hakkında bilgi verdi. Özcan, Yağmur Suyu Projesi nedeniyle aksayan şehir içi asfalt çalışmalarını Temmuz ayı başı itibarıyla yoğunluk verdiklerini kaydetti. Bu yıl sezonun başlamasıyla birlikte ilk önce Keşan şehir merkezinde bulunan birçok yolun bakım ve onarımlarını yaptıklarını ve daha sonra ekipleri Yayla Sahili'ne yönlendirdiğini ifade eden Özcan, "Yaz sezonu başlamadan Yayla Sahili'nde altyapı çalışmalarını başlattık. Arıtma tesisinin inşaatını başlattık, kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan ve limandan, meydana kadar olan yolu tekrar asfalt yaptık. Yayla'daki çalışmalarının Temmuz ayı başına kadar tamamlanmasını planlıyorduk tamamladık. Allaha şükür çokta güzel oldu. O hedeflediğimiz noktayı bitirdik" dedi. 


YENİ HİZMET BİNASINA...