03 / 05 / 2024

keşan bisiklet yolu ne zaman bitecek

keşan bisiklet yolu ne zaman bitecek

Doğa Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Hakan Eşme dün yaptığı açıklamada; Keşan Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de Atakent Konutları'nın bulunduğu atana yapılan bisiklet yoluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tekirdağ Keşan'da bisiklet yolu yapımına başlanıldı!

Keşan Belediyesi, ilçede bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bu kültürü oluşturmak için, bisiklet yolları yapımına başladı. Barış Keleş, şehrin uygun yerlerine bisiklet yolu yapım çalışmalarının süreceğini dile getirdi.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Edirne Keşan TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Keşan Beğendik 456 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet standart konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuru tarihi!

456 konutluk Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 3 adet konut mevcut hali ile satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuru tarihi..

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları bugün başlıyor!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor

Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

240 konutluk TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılacak. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları bugün başlıyor. 456 adet konutun yer aldığı projede yer alan bir adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu başvuruları!

240 konutluk TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları!

240 adet dairelik TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları ne zaman başlayacak?

456 konutluk TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinin stoklarında yer alan adet konut için başvurular çok yakında başlayacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvurusu!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesi toplamda 456 adet daireden meydana geliyor. Projedeki 1 adet daire için başvuru dönemi için geri sayım başladı.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru tarihleri 2016!

1 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde başvurular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru tarihleri 2016...

Keşan Belediye Meclisi'nde imar kararları kabul edildi!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.Keşan Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden gelen ve daha önce İmar Komisyonu tarafından görüşülerek uygun görülen Aşağı Zaferiye Mahallesi'ne üst geçit yapılması talebi de oybirliği ile kabul edildi.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu son başvuru!

2 adet dairenin kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkardığı TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu projesinde başvurular devam ediyor.

keşan bisiklet yolu ne zaman bitecek Haberi

keşan bisiklet yolu ne zaman bitecek

DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) Başkanı Hakan Eşme dün yaptığı açıklamada; Keşan Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de Atakent Konutları'nın bulunduğu atana yapılan bisiklet yoluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hakan Eşme: "Belediyenin bisiklet yolu konusunda attığı adımları olumlu buluyorum. Keşan Belediyesi'nden bisiklet yolu yapılması konusunda bazı taleplerimiz olmuştu" DOÇEK olarak, bisiklet ve doğa sporları konusunda bölgede uzun zamandır faaliyet gösterdıklenni hatırlatarak. sözlenne başlayan Eşme şunları söyledi 'Bisikletin ulaşım aracı olması konusundaki faaliyetlerimizle bölgemizde önemli bir kültürü yaratmaya çalıştık. Keşan Belediyesi'nden bisiklet yolu yapılması konusunda bazı taleplenmız olmuştu. Buna istinaden, yeni yerleşim yerlerine uygun olacak şekilde bisiklet yolu yapılmış. Bundan ötürü de. Keşan Belediye Başkanı Mehmet özcan'a. Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Keleş 'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım, belediye yetkilileri...