29 / 04 / 2024

keşan Çamlıpark AVM

keşan Çamlıpark AVM

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Batman Park AVM yolu çökme tehlikesi yaşıyor!

Batman Park AVM önünden geçen yol çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Yağan yağmurun ardından ise su birikinti oluşurken yayalar kaldırımda geçmekten korkuyor.

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Keşan'da sokak hayvanlarına bakımevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, sokak hayvanlarına yeni bakımevi yapılacağını bildirdi. Özcan, "Sokak hayvanları bakımevi 72 dekar alanın üzerine kurulacak" dedi.

Keşan'da inşaat sektörü ne durumda?

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Keşan’da inşaat sektöründeki yaşanan sıkıntılar ile ilgili açıklamalarda bulunarak, mağduriyet yaşanmaması için dikkat edilmesi gereken konuların altını çizdi.

Yüksel Alioğlu Keşan'daki inşaat sektörünü değerlendirdi!

Edirne Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alioğlu, Keşan'da inşaat sektöründeki sorunlar ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik son başvuru günü!

2 oda 1 salon daire seçeneğinden meydana gelen TOKİ Edirne Keşan Beğendik Evleri'ne başvurular bugün başladı. TOKİ Edirne Keşan Beğendik son başvuru günü haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları başladı!

Edirne Keşan Beğendik Belediye Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 8 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları başladı.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları ne zaman?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik Evleri'nde toplam 8 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Edirne Keşan Beğendik altgelir grubu başvuruları ne zaman?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik fiyatları ne kadar?

Toplam 8 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Edirne Keşan Beğendik Evleri'nde 2+1 daire seçeneğine yer veriliyor. Peki TOKİ Edirne Keşan Beğendik fiyatları ne kadar?

Keşan Belediye Hizmet Binası Ekim sonunda açılacak!

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün yaptığı açıklamada hızlı bir şekilde devam eden asfalt çalışmaları ve Keşan Pazaryeri Projesi içerisinde yer alan yeni belediye binası hakkında bilgi verdi.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik Konutları'nde yer alan toplam 8 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir grubu başvuruları!

8 bin 348 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Edirne Keşan Evleri'nde 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir grubu başvuruları 10 Ağustos'ta başlıyor.

keşan Çamlıpark AVM Haberi

keşan Çamlıpark AVM

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halk tarafından fazla kullanılmayan Haldun Taner Parkı’nı canlandırmak ve bölgeye bir hareket getirmek amacıyla hazırlanan projenin ihalesinin kısa sürede yapılacağını açıkladı.

“19 tane iş yeri çıkacak, Haldun Taner Parkı düzenlenecek”

Haldun Taner Parkı’nın bulunduğu alanda yapılacak olan Çamlıpark AVM projesinin ihalesinin kısa sürede yapılacağını ve Mart sonu gibi burada temel atma töreni yapılacağını aktaran Mehmet Özcan; “Burada bin 560 m2 kapalı alanlı bir iş merkezi olacak.  Ticari alan olarak gözüküyor o parkın bulunduğu alan. Zamanıyla camiyi yaparken de Ticari alandan bölerek yapmışlar. Oradaki Haldun Taner Parkı’nı da düzenleyerek tekrar kullanıma açacağız. Yani hem alışveriş merkezi olacak, hem de oradaki park devam edecek. Aşağı yukarı 18-19 tane 80 ile 120 m2...