30 / 04 / 2024

keşan destek kıtaları kavşağı devlet hastanesi

keşan destek kıtaları kavşağı devlet hastanesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’ nin Keşan ilçesinde 150 yataklı Keşan Devlet Hastanesi’ nin temelini attı. Hastane Keşan Destek Kıtaları Kavşağı’ndaki 30 dönümlük alana yapılacak...

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Yenidoğan Destek Paketi nedir? Kimler yararlanabilir? Nereden ve nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken ailelere Yenidoğan Destek Paketi adı altında yardımda bulunuyor. İşte detaylar...

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Keşan'daki bazı projelerin ihale edilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'daki 134 metruk yapı yıkıldı!

Edirne Keşan’daki metruk yapıların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda 134 metruk ev yıkıldı. Keşan Kaymakamı Nuri Örder konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaymakam Örder; ”134 adedi yıkıldı 34 evi aldığımız önlemlerle metruk yapı olmaktan çıkardık” dedi.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

keşan destek kıtaları kavşağı devlet hastanesi Haberi

keşan destek kıtaları kavşağı devlet hastanesi


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin Keşan ilçesinde 150 yataklı Keşan Devlet Hastanesi’nin temelini attı.


Keşan Destek Kıtaları Kavşağı’ndaki 30 dönümlük alana yapılacak yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine Bakan Müezzinoğlu’nun yanı sıra Edirne Valisi Hasan Duruer, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müezzinoğlu projenin 200 yatak kapasitesine sahip bir hastane olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Bu hastane, Keşanımıza ve bölgeye inanıyorum ki açılışından itibaren sağlık hizmetleri anlamında çok farklı dinamikleri kazandıracak. Çağdaş, modern altyapısıyla, yoğun bakımlarıyla, yeni doğan yoğun bakımlarıyla, diyaliz merkeziyle, modern ameliyathaneleriyle, 5 yıldızlı otel konforuyla, Keşanımıza ve bölgemize farklı bir marka değeri oluşturacak. Bu yatırımlarla inşallah bölge farklı bir kalkınmayı, yine istihdamda farklı dinamikleri yakalayacak. El birliğiyle,...