27 / 07 / 2024

keşan vergi dairesi

keşan vergi dairesi

Edirne Keşan'da yer alan arsa 833 bin 250 TL'ye açık artırma usulü ile satılıyor...

Bursa Karacabey'e modern vergi dairesi kazandırılacak!

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Karakaş, Karacabey'e modern bir vergi dairesi kazandırılacağını açıkladı.

Keşan'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık maden ocağı!

Keşan İcra Dairesi, Edirne Keşan'daki maden ocağını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 475 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuru!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde yer alan 456 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları ne zaman?

TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuruları!

Toplamda 456 konutluk projede 2 adet daire alt gelir grubu için satışta. İşte TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuruları...

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan ve Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saat 17.00 sıralarında başladı.

Keşan’ın geleceğine ilişkin tarihi karar!

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, saat 17.00 sıralarında başladı.

Mehmet Özcan'dan TOKİ'nin Keşan'daki projelerine destek!

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Yönetim Kurulu, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Uçar ve yönetim kurulu üyeleri TOKİ Sosyal Konutları ile ilgili bazı taleplerini Özcan’a iletti.

Keşan'daki bazı kumsalların kiralanmasına ilişkin 3 sorun mecliste!

Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesi sınırlarında bulunan bazı kumsalların kiralanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Keşan-Enez karayolunun sorunları için soru önergesi hazırlandı!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Keşan - Enez karayolunun iyileştirilme ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Keşan'da inşaat çalışanlarına mesleki yeterlilik sınavı yapılacak!

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, inşaat sektöründeki iş kollarında mesleki yeterlilik belgesi alınması için odada sınav yapılacağını belirterek, bunun için en az 10 başvuru beklediklerini söyledi.

Edirne Keşan'da tabliye yerleştiren vinç devrildi!

Edirne'nin Keşan ilçesinde, köprülü kavşağa tabliye yerleştiren vinç devrildi. Kazada ölü ya da yaralının olup olmadığı bilinmemekte...

Edirne Keşan'daki tarihi kaleye ilişkin sorunlar mecliste!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan bir tarihi kaleye ilişkin güvenlik sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Bircan, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a yöneltti..

Edirne Keşan Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Keşan Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı, dün yapıldı. Saat 16:00'da başlayan toplantıyı Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan başlattı. Toplantıda imar görüşüldü.

keşan vergi dairesi Haberi

keşan vergi dairesi
Edirne Keşan Yukarı Zaferiye Mahallesi 574 Ada 7 Parsel'de yer alan, 2 milyon 749 bin 96 metrekarelik arsa 833 bin 250 TL'ye açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Birinci satış 15 Mayıs günü saat 14.00-14.10 arasında, ikinci satış ise 10 Haziran günü saat 14.00-14.10 arasında, Keşan Vergi Dairesi'nde yapılacak. 
Detaylı bilgi için