20 / 05 / 2024

keşanda vinç devrildi

keşanda vinç devrildi

Edirne'nin Keşan ilçesinde, köprülü kavşağa tabliye yerleştiren vinç devrildi. Kazada ölü ya da yaralının olup olmadığı bilinmemekte...

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi!

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi. Operatör S.K. kazayı yara almadan atlattı. Vinç ve inşaatta ise maddi hasar oluştu.

AKM-Kızılay metro inşaatında vinç kazası!

Maltepe'de, Ankara Garı arkasında inşaatı devam eden AKM-Kızılay metrosu gar istasyonu inşaatındaki vinç, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi...

Konya'daki bir inşaatta kullanılan kule vinç devrildi!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde inşaat alanındaki kule vincin devrilmesi sonucu kabin içerisindeki operatör yaralandı.

Aydın Söke'de konut ihtiyacı hat safhada!

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir, "Söke’nin konut ihtiyacı sürekli olarak devam ediyor. Şu anda Söke’de genelde 2+1 şeklinde binalara rağbet gösteriliyor." dedi.

Edirne Keşan'da tabliye yerleştiren vinç devrildi!

Edirne'nin Keşan ilçesinde, köprülü kavşağa tabliye yerleştiren vinç devrildi. Kazada ölü ya da yaralının olup olmadığı bilinmemekte...

İzmir Buca'da devrilen vincin operatörü hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da 351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti.

Çanakkale Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi!

Çanakkale'de yapılan belediyenin yeni hizmet binası inşaatında vinç devrildi. Kazada vincin altında kalan bir işçi öldü, bir işçi de yaralandı.

Küçükçekmece'deki bir inşaatta kullanılan kule vinç devrildi!

Küçükçekmece'deki bir inşaatta kullanılan kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre iki kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Recep Kıyak: Keşke vinç kazası yaşanmasaydı!

Türkiye Camii ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kıyak:"Derin üzüntü içerisindeyiz. Bir nevi onlar da o mübarek topraklarda şehit oldular. Keşke yaşanmasaydı" dedi.

Mescid-i Haram’da vinç devrildi!

Mescid-i Haram’da vincin devrildiği Safa ve Merve tepelerinin bulunduğu alanın yanındaki yaklaşık 500 metrekarelik bölüm ile 2. ve 3. katlar ibadete kapatıldı. Söz konusu vinç, bölgedeki en büyük iş makinesi olarak da dikkati çekiyor.

İzmir'de inşaatta vinç devrildi: 2 ölü, 3 yaralı

İzmir Çiğli'de 6 katlı binanın inşaatında kullanılan vinç, henüz belirlemeyen nedenle devrildi. Vincin devrilmesi sonucu Osman Top ile Şerafettin Esen hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Bursa'da vinç devrildi: 1 ölü, 1 yaralı!

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden Timsah Arena Stadı'nın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki 16 T 5541 plakalı taksinin üzerine devrildi.

keşanda vinç devrildi Haberi

keşanda vinç devrildi

Alınan bilgiye göre, operatör Gökhan Bebek (30) idaresindeki vinç, ilçe girişinde yapımı devam eden köprülü kavşağın ayakları arasına konulacak 40'ar ton ağırlığındaki tabliyeleri yerleştirmeye başladı.


Vinç, ikinci tabliye yerleştirildiği sırada, henüz belirlenemeyen nedenle devrildi.


Kazada, vinçte hasar oluşurken, yere düşen iki tabliye kırıldı.


Olayla ilgili soruşturma...