16 / 05 / 2024

Kestel altyapı

Kestel altyapı

Kestel Belediyesi, ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

TOKİ Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi genel altyapı inşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi altyapı inşaatı ihalesi 15 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bursa Kestel Büyük Sanayi Sitesi genel altyapı inşaatı İşi yapım işi ihalesi 15 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek. İhale saat 14:30'da yapılacak.

Kestel'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Kestel'e bağlı Barakfakih, Serme, Narlıdere ve Dudaklı mahallelerinin kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu giderecek altyapı çalışması tüm hızıyla sürüyor. Alt yapı çalışmalarıyla ovada su basmalarına engellenmesi hedefleniyor.

BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesindeki 125 dükkan tamamlandı!

Bursa BESOB Kestel Büyük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan 125 işyerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Bursa'nın mahalle aralarında üretim yapan sanayi tesislerinden tamamen arındırılacağını açıkladı..

Teknik altyapı nedir?

Kentsel teknik altyapı nedir? Kentsel teknik altyapı alanları nelerdir? Teknik altyapı kavramı ne zaman ortaya çıktı? Kentsel teknik altyapı alanları hakkında merak ettiğiniz bilgileri detaylı olarak haberimizin devamında bulabilirsiniz..

Sosyal altyapı nedir?

Sosyal altyapı nedir? Sosyal altyapı alanları nelerdir? Sosyal altyapıya neden ihtiyaç duyulur? Sosyal altyapı konusu hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları detaylı olarak haberimizin devamında yer alıyor..

Altyapı tesisi afet projeleri!

Altyapı tesisleri afet duyarlılık bilgileri göz önüne alınarak projelendiriliyor. Peki projelendirme aşamasında hangi esaslara uyuluyor? İşte Altyapı tesisleri için afet yönetmeliğinde yer alan yasal hükümler...

Bolu Göynük'te altyapı yatırımları hız kazanıyor!

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan: Turizm Cenneti Göynük'te altyapı yatırımlarına öncelik verdik. Son dört yılda toplam 42 milyon 755 bin TL'lik yatırım yapılan Göynük'ü, gerçekleştireceğimiz projelerle turizm cenneti yapacağız..

Türkiye'de altyapı projelerine milyar dolarlar gerekiyor!

İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times, finansal belirsizliklerin Türkiye'deki büyük altyapı projelerini tehdit ettiğini iddia etti. Haberde yapımı süren altyapı projeleri için milyarlarca doların gerektiği belirtildi..

Altyapı koordinasyon birimi!

Altyapı koordinasyon birimi, büyükşehir belediye başkanlığı bünyesinde Altyapı koordinasyon merkezinin (AYKOME) sekreterya hizmetlerini yürütüyor. İşte Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde bulunan altyapı koordinasyon biriminin g

Altyapı koordinasyon merkezinin çalışma esas ve usulleri!

AYKOME olarak ifade edilen altyapı koordinasyon merkezi, büyükşehir belediyesi, büyükşehir dâhilindeki diğer belediyeler ve büyükşehir sınırları içindeki kamu kurum ve kuruluşları ile diğer gerçek ve tüzel kişileri bağlıyor...

Kestel altyapı Haberi

Kestel altyapı

Kestel Belediyesi, ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kale Mahallesi başta olmak üzere tüm mahallelerde yürütülecek çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yener Acar, "Son günlerde havaların müsait olmasını fırsat bilerek ilçemizde daha önceden tespiti yapılmış olan cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımıza başladık. Çalışmalar kapsamında ilke etapta 10 bin 667 ton asfaltı ilçemiz cadde ve sokaklarında kullanacağız. Hava muhalefeti nedeniyle ilçe genelinde yapılan tuzlama çalışmalarında zarar gören cadde ve sokaklarımızda, altyapı ve Mobese çalışmalarında kazı yapılan bölgelerde aynı zamanda bin ton yama çalışması yapılacak. 

Kestel Belediyesi olarak 2015 yılı kapsamında ilçemiz genelinde asfalt sorunu olan tüm cadde ve sokaklarımızda yenileme bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. 


Burs...