02 / 05 / 2024

Kestel Belediyesi

Kestel Belediyesi

Kestel Belediyesi'nin yaptırdığı 'Afet Koordinasyon ve Kriz Merkezi' Vali Münir Karaloğlu tarafından törenle açıldı. Karaloğlu, Deprem Haftası'nda böyle bir açılışı yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bursa'da 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe hemen bakın! 

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Kestel'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bursa Kestel'de 5 taksitle, KDV'den muaf 2 atölye satılıyor!

Bursa ili Kestel Belediyesi, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahallede yer alan 2 adet asma katlı atölyeyi 5 taksit fırsatıyla satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

Kestel Belediyesi Bursa'da taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kestel Belediyesi'nden 42.5 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Bursa Kestel Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 42 milyon 542 bin 552 TL'ye satıyor...

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Bursa Kestel otoparkı Eylül’de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Kestel’e kazandırılan katlı otopark ve pazar alanında inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Bursa Kestel'deki tarihi hamam restore ediliyor!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kestel Babasultan Mahallesi’nde yer alan tarihi hamamı da restore ediyor.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Bursa Kestel'de cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bursa kent merkezinde ve ana arterlerde yapılan cephe sağlıklaştırma çalışmalarıyla kalite kenti hedefine emin adımlarla ilerleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kestel ilçesinde de cephe sağlıklaştırmanın startını verdi.

Bursa Kestel'de cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, il merkezinin ardından Kestel ilçesinde de cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı.

Kestel Belediyesi Haberi

Kestel Belediyesi

Münir Karaloğlu, "Vatandaşımızın afetler konusunda şuurlandırılmasına yönelik çeşitli çalışmalar yapılıyor. Kestel Belediyesi'nin yaptırmış olduğu bu merkez, vatandaşlarımızın doğal afetlerle ilgili bilgilenmesini de sağlayacak" dedi. 



AFET YÖNETİMİ 


"Marmara bölgesi, Türkiye'nin ekonomik faaliyetlerinin ve nüfusunun ağırlığının yaşadığı bir bölge" diyen Karaloğlu, "Marmara depreminde Türkiye çok ciddi sıkıntılarla karşılaştı. Aslında bu bizlere bir fotoğraf gösterdi. Hem devlet, hem de millet olarak depreme ve afetlere son derece hazırlıksız olduğumuzu Marmara depremi yüzümüze vurdu. Tek katlı çelikten yapılmış depreme dayanıklı ve insanlara güven veren afet yönetim merkezlerine, kriz yönetim merkezlerine bir afet anında ne kadar ihtiyaç olduğunu iyi bilen birisiyim" diye konuştu. 


Bursa...