14 / 05 / 2024

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi açılış tarihi

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi açılış tarihi

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokolü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sunteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman tarafından imzalandı.

TOKİ Kestel 100 bin konut 2020 kura sonucu!

TOKİ Kestel 100 bin konut 2020 kura sonucu haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kestel 100 bin konut 2020 kura sonucu ve TOKİ 100 bin konut 2020 kazananlar listesi...

TOKİ Bursa Kestel 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ Bursa Kestel 2020 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020!

TOKİ Bursa Kestel 2+1 ve 3+1 kura tarihleri 2020. Peki TOKİ Bursa Kestel kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte Bursa Kestel TOKİ kura tarihleri 2020...

Gayrimenkulde bilinmeyen kahraman: Teknoparklar!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Teknoparklar: Teknoloji Geliştirenlerin Yuvası, Türkiye Gayrimenkul Sektörünün bilinmeyen kahramanı' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Kahraman Bulut: Kocaeli'de riskli 500 bina yıkılmadı aniden bir yıkım yaşanabilir!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hasarlı binalar tekrar gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut; "Bizim faylarla değil, bundan sonra binalarla ilgilenmemiz gerekiyor" dedi...

TOKİ 100 bin konut Bursa Kestel 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Bursa Kestel 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Bursa Kestel 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bursa Kestel'de 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

DSİ I. Bölge Müdürlüğü Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 276 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Önder Tanır, Kestel Belediye Başkanı oldu!

Bursa'nın Kestel ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Önder Tanır kazandı.

Konya Meram Hacı Rafet Görey Cami açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından inşa ettirilen ‘Hacı Rafet Görey Cami'nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi açılış tarihi Haberi

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi açılış tarihi

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokolü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sunteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman tarafından imzalandı. Kahraman Ailesi,  125 yataklı modern sağlık kompleksi için 15 milyon lira bağışlayacak.


DOSAB Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende konuşan Sayın Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın sağlık alanında çok ihtiyaçlarının olduğuna vurgu yaptı. Gelişen tıbbın içinde Türk milletinin de yerini aldığını söyleyen Müezzinoğlu, “Vatandaşlarımızın Almanya'da, Amerika'da varmış değil, bizim ülkemizde de varmış diyecek. Rahmet ve bereket ayı Ramazan'da 6 günde üçüncü hastane için imzamızı atıyoruz. Maliyeti 30 milyon TL olan Kestel Devlet Hastanesi'ne Kahraman Ailesi 15 milyon bağış yapıyor. Bu her Kahraman'ın harcı değil. Kahraman Ailesini tebrik ediyorum. Hastanemizi 2017 yılında açacağız” dedi.


Bursa'da büyük bir yatırım hamlesi olduğunu söyleyen Sunteks Şirketler Grubu...