07 / 05 / 2024

Keten Haliçte ticari alanlar satışa çıktı mı

Keten Haliçte ticari alanlar satışa çıktı mı

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Rams City Haliç'te daireler 6 milyon 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Global imzası taşıyan Rams City Haliç'te dairelerin fiyatları 6 milyon 973 bin liradan başlıyor. Peki Rams City Haliç'te hangi konut tipleri var? Rams City Haliç nerede? İşte ayrıntılar...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

TOKİ, Ürgüp'te ticari satış birimleri inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, kamu yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ yeni kamu yatırımları kapsamında Nevşehir'de ticari satış birimleri inşa edecek.

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar tamamlanıyor. Projede saha güvenliğinin sağlanması için revizyon çalışmaları yürütülüyor.

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Haliç Tersanesi'ne Bilim Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuruyoruz. İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak" dedi...

WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

Ilgın İnşaat'ın WE Haliç projesinde kampanyalarda sınır yok. WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında banka kredisi kullanılmıyor. 

Haliç'te kat sınırı tartışması sürüyor! 4'e düşürülsün!

Haliç siluetini tehlikeye atan 10 kat kararı, yoğun tepkilerin ardından İBB Meclisi tarafından 6'ya düşürüldü. Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü köşesinde ''Haliç'in yeni imar kararına'' yanıt verdi. İşte, Esra Boğazlıyan'ın haberi...

Keten Haliçte ticari alanlar satışa çıktı mı Haberi

Keten Haliçte ticari alanlar satışa çıktı mı

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.


Akıllı ev sistemi ile inşa edildi


Akıllı ev sistemi ile inşa edilen ve Haliçport’un tam karşısında yer alan Keten Haliç’te yaşam başlamak üzere. Galata ve Beyoğlu’na olan yakınlığıyla Keten Haliç, İstanbul’un katma değeri en yüksek bölgelerinden birinde yer alıyor. Bölgenin yapılaşmaya bağlı olarak ulaşım altyapısı da sürekli gelişiyor. Örneğin, 2012 yılında faaliyete geçen Kağıthane Bomonti Dolmabahçe tüneli bölgenin değerini artırdı. 2015 yılında ise faaliyeti planlanan 3. köprü ve bağlantı yolları ile 2017 yılında kanalın bitiminde yapılacağı açıklanan marina da Keten Haliç’in değerini daha da artıracak.


Kartlı otopark...