04 / 05 / 2024

Keten İnşaat ödülleri

Keten İnşaat ödülleri

Keten İnşaat, Avrupa İş Ödülleri "European Business Awards"da ( EBA), ticari başarı, inovasyon ve iş etiği kategorilerinde ulusal şampiyon olarak ‘Ruban d’Honneur’ (Onur Kurdelesi) ödülüne lâyık görüldü...

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2023 Yapı Ekipmanları Turizm Metal Lojistik Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Polat tarafından kuruldu.

Kepyas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kepyas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Yaşar tarafından kuruldu. 

Arkan Almashaer Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkan Almashaer Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alnasan tarafından kuruldu. 

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Dardarlar Turizm Gıda İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dardarlar Turizm Gıda İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Hakan Aydın tarafından kuruldu. 

Joinvest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joinvest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alan Abdul Rasoul tarafından kuruldu.

Noval İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noval İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Polat ve Işıl Nergiz Polat ortaklığında kuruldu.

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Düzgün ve Emrah Al ortaklığında kuruldu. 

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ismael Al-Jumaılı tarafından kuruldu. 

Keten İnşaat ödülleri Haberi

Keten İnşaat ödülleri

Keten İnşaat, 2012 Avrupa İş Ödülleri "European Business Awards"da (EBA) ulusal şampiyon oldu. Avrupa çapında çok sayıda firmanın aday olduğu, yenilikçilik, iş mükemmeliyeti ve iş sürekliliği kriterlerinin değerlendirildiği EBA'da Keten İnşaat, ticari başarı, inovasyon ve iş etiği kategorilerinde ülke birinciliği elde etti. Keten İnşaat, 31 ülkeden 527 ulusal şampiyon ile EBA Uluslararası Şampiyonluğu için yarışacak.


Ferhat Keten: "Avrupa’nın en saygın ödüllerinde Türkiye’yi temsil edeceğimiz için gururluyuz"


Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, kazandıkları 2012 Avrupa İş Ödüller Ulusal Şampiyonluğu ile ilgili olarak, “Sürdürülebilir müşteri memnuniyeti, uzun vadeli tedarikçi ilişkileri, müşterilerimize sunduğumuz yatırım fırsatlarıyla gayrimenkul sektöründe kendimize özel ve prestijli bir konum yarattık. Bütün bunlar sonucunda Avrupa’nın en saygın ödülleri arasında yer alan EBA'da Türkiye’yi temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz....