13 / 05 / 2024

KEY için başvuru

KEY için başvuru

KEY başvurusu nasıl yapılır? KEY başvurusu nereye yapılır? yardıma müstehak kişilerden bağımsız konutu bulunmayanlar KEY için başvuruda nasıl bulunabilir? İşte 3220 sayılı Kanun yönetmeliği esasları...

PTT ve İŞKUR'dan 15 bin 880 TL yardım müjdesi! Nisan 2024 için başvurular resmen başladı!

İŞKUR, işsizlik ödeneği kapsamında 15 bin 880 liraya kadar ödeme veriyor. Söz konusu bu ödemeler PTT aracılığıyla yapılıyor. Peki, işsizlik ödeneği Nisan 2024 için başvuru şartları neler, nereden ve nasıl başvuru yapılır? 

Riskli binada oturan kiracılar aman dikkat: Kentsel dönüşüm için başvuru yapamazsınız ama ihbar edebilirsiniz! 

Riskli binada oturanlar için yeni yasanın ardından yol haritası belli oldu. Söz konusu yasada riskli bina tespitinde kiracıya başvuru hakkı verilmiyor. Ancak Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na ihbar yapılabiliyor. İşte ayrıntılar...

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

VGM bursu için başvuru tarihi belli oldu! VGM bursu için gerekli koşullar nelerdir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün (VGM) burs başvuru tarihleri konusu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ortaöğrenim yardımları için tarihler netleşirken, yükseköğrenim bursları için ise YKS ve DGS ek yerleştirme takvimine uygun bir şekilde belirleneceği duyuruldu. VGM bursu hakkındaki detaylar...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Subay ve astsubay alımı için başvuru şartları açıklandı! İşte 2023 MSÜ başvuru ekranı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM, 2023 yılı için subay ve astsubay alımları başvurularını almaya başladı. Geç başvuru süreci de online olarak başlatıldı. Alınacak olan subay ve astsubaylar için gerekli detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

İzmirliler dikkat! Binaların yapı durum tespiti için başvurular başladı! Binalara deprem karnesi verilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehir genelindeki binaların yapı durum tespiti için başvuru süreci resmen başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

KEY için başvuru Haberi

KEY için başvuru

KEY başvurusu nasıl yapılır?

3220 sayılı Kanununun uygulama yönetmeliğine göre, yardıma müstehak kişilerden bağımsız konutu bulunmayanlar adına en az 18 ay süre ile bağımsız konutu bulunanlar adına ise en az 36 ay süre ile yardım yapılmış olanlar bazı belgeleri temin ederek T.Emlak Kredi Bankasına başvurabiliyor. 


Gerekli olan belgeler:

a) Nüfus Hüviyet Cüzdanının aslı veya onaylı örneği, 

b) Tapu Senedi, 

c) Onaylı Proje, 

d) İlgili Kurum ve Sosyal Güvenlik Kuruluşundan alacağı ve adına ne kadar süre ve miktarda yardım 

yapıldığını gösterir "Konut Edindirme Yardım Kullanım Talep Formu" (Ek: 3) 

e) Toplu Konut Fonu'ndan kredi kullanılmış ise ilgili bankadan alınacak, kredi borcunu, taksit başlangıç tarihini, taksit tutarını ve konutunu kullanma alanının 75 m2'yi geçmediğini gösterir belge. 


Kooperatif veya sosyal yardım kurumlarının inşa edecekleri konutlardan edinmek amacıyla bu kuruluşlara ortak veya...