03 / 05 / 2024

key ödeme hak sahipleri

key ödeme hak sahipleri

24 Şubat 2014 tarihinde 28923 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de key ödemeleri hak sahipleri yeni listesi yayımlandı. Tebliğe göre, ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu oluyor...

Ev almak isteyenlere müjde! SGK'dan faizsiz konut kredisi kampanyası! İşte ayrıntılar!

SGK'dan ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindirecek haber. SGK'dan sıfır faizli konut kredisi imkanı devam ediyor. Koşulları karşılayan kişilere özel faizsiz kredi veriliyor. Peki, SGK sıfır faizli konut kredisinden kimler yararlabilir? İşte kredi, başvuru ve geri ödeme hakında bilinmesi gerek

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

BALTOK Konutları'nda 240 ayda ödeme fırsatı!

240 ayda ödeme fırsatı sunulan Balıkesir BALTOK Konutları'nda 2019 yılından önce hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Veraset ve intikal vergisi ödeme zamanı 2017!

Bir kişinin ölümü üzerine, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkul mallarla bütün hak ve alacaklarının mirasçılarına intikali halinde veraset vergisi ödeniyor. İşte veraset ve intikal vergisi ödeme zamanı 2017..

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Kayyum atanan konutta hak kaybı olmayacak!

FETÖ soruşturması sonrasında mahkeme kararı ile kayyum atanan inşaat şirketlerinden ev alan vatandaşların hak kaybına uğramayacakları belirtildi. 100’lerce tüketiciye seslenen TÜSODER yöneticileri, “Tüm sözleşmeler geçerli, ödeme yapsınlar. Hak kaybına uğramayacaklar” dedi.

Çömlekçi ikinci etapta, hak sahiplerine 50 milyon TL'lik ödeme!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile görüşmelere devam ediliyor.

Trabzon Çömlekçi'deki hak sahiplerine 27.3 milyon TL’lik ödeme!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile görüşmelere devam ediliyor.

Silopi'de hak sahiplerine toplam 2 milyon 200 TL ödenecek!

Şırnak’ın Silopi ilçesinde yaralar sarılıyor. İlçede, terör mağdurlarına ödeme yapılmaya başlanırken, ilk aşamada 600 hak sahibine toplam 2 milyon 200 TL ödeme yapılacak.

Eminevim ödeme seçenekleri!

"Evi olmayan yaşadı" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile her ay 1.000'in üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutların her ay yapılan çekilişler ile hak sahipleri belirleniyor. İşte Eminevim ödeme seçenekleri...

Torbalı'daki kamulaştırılan alan için hak sahiplerine ne kadar ödendi?

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin metrekarelik alanı kamulaştıran Torbalı Belediyesi, hak sahiplerine 3 milyonluk ödeme yaptı.

Konut kredisi toplu ödeme cezası!

Konut kredisi kullanan ve dolayısı ile konut finansmanı sözleşmesini imzalayan tüketiciler bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. Peki, tüketici kredi ödeme sürecinde toplu ödeme yapabilir mi? Konut kredisi toplu ödeme cezası var mı?

key ödeme hak sahipleri Haberi

key ödeme hak sahipleri

Key ödemeleri hak sahipleri listesi 2014!

24 Şubat 2014 tarihinde 28923 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de; 5939 sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanunda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun ve konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik ile 5664 sayılı konut edindirme yardımı hak sahiplerine ödeme yapılmasına dair kanuna 662 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 73 üncü maddesi ile eklenen hükmüne göre tespit edilen hak sahiplerinin listesi yayımlandı.


Tebliğe göre, ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.


DUYURU

5664 Sayılı Konut Edindirme Yardımı (KEY) Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun ve 14.08.2007 tarih 26613 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Konut Edindirme...