01 / 05 / 2024

key ödemesi iki kere alınabilir mi

key ödemesi iki kere alınabilir mi

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

Vatandaşlardan TOKİ taksitlerine iki aylık ilave talebi!

TOKİ, koronavirüs sebebiyle ertelenen iki taksidi 6 aya yaydı. 2 bin 900 TL taksit ödeyecek bir kişinin 6 ay boyunca ödemesi gereken tutar 4 bin TL oldu. Vatandaş taksitlere iki ay eklenmesi talebinde bulundu. 

2017 emlak vergisi ödemesi ne zamana kadar?

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince senede iki eşit taksit halinde belli aylarda ödeniyor. Peki, 2017 emlak vergisi ödemesi ne zamana kadar devam ediyor?

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

2015 Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son iki hafta!

İlk taksit ödemeleri en son Haziran ayında yapılan çöp vergisinin 2. taksit ödemeleri Kasım ayı itibariyle başladı. Vergi ödemesi Kasım ayı sonunda bitecek. Buna göre çevre temizlik vergisi ödemeleri için son iki hafta bulunuyor...

Emlak vergisi ödemesi ne zaman bitecek?

Emlak vergisi ödemek ile mükellef olan mal sahipleri vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor. Verginin ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödendi. Peki, emlak vergisi ödemesi ne zaman bitecek?

Emlak vergisi 2. taksit ödemesi nereye yapılır?

Emlak vergisi mükellefleri yıllık vergilerini senede iki taksitte ödeyebiliyor. 2015 yılı 2. taksit ödemeleri Kasım ayında başlayacak. Peki, emlak vergisi 2. taksit ödemesi nereye yapılır?

Emlak vergisi 2.taksit ödemesi ne zaman?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi zorunlu olan vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, 2015 yılı emlak vergisi 2.taksit ödemesi ne zaman?

2006 yılında KEY parası için Nasco arsası satılacak!

2006 yılında 1.8 milyar liralık KEY ödemesi yapacak Emlak Konut GYO, Nasreddin Nasco Holding'den icra yoluyla aldığı arsa olmak üzere üç farklı arsayı satışa çıkaracakmış.

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemesi 2015!

Taşınmaz mallarını kiraya vererek gelir elde eden kimseler, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergilendiriliyor. Peki, iki taksitte ödenebilen kira gelir vergisi 2. taksit ödemesi 2015 ne zaman?

Kira gelir vergisi taksit ödemesi ne zaman?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince taşınmazını kiraya veren kimseler, elde ettikleri gelir için vergi ödemek ile mükellef oluyor. Vergi iki taksitte ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi taksit ödemesi ne zaman?

Kira gelir vergisi ödemesi nereden yapılır?

Kira gelir vergisi, bir önceki sene içerisinde elde edilen kira gelirleri için ödeniyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi ödemesi nereden yapılır?

Emlak vergisi ödemesi ne zaman 2015?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Emlak vergisi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor? Peki, emlak vergisi ödemesi ne zaman 2015?

Çevre temizlik vergisi ilk taksit ödemesi 1 hafta sonra başlıyor!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. 2015 yılı çevre temizlik vergisi ilk taksit ödemesi 1 hafta sonra başlıyor....

key ödemesi iki kere alınabilir mi Haberi

key ödemesi iki kere alınabilir mi

KEY ödemesi kaç defa alınır?

3320 sayılı kanun gereğinde Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi?


Kanunun 1. maddesi gereğince KEY ödemeleri hak sahibine bir defaya mahsus olmak üzere yapılıyor. Konut Edindirme yardımım toplam 180 ay süre ile yapılıyor. Yardımdan yararlanma şartlarının kaybedenlere yardım yapılması durduruluyor. Bunlardan gerekli şartları yeniden kazananlara veya yardıma müstehak eşine, kalan süre için yardım yapılmasına devam olunuyor.


Konut edindirme yardımına müstehak olan Devlet memuru diğer kamu görevlileri ve çalışanlar ile işçilerden bağımsız konut sahibi bulunanların çalışır iken, bu Kanun'un 5'inci maddesinin (b) bendine göre yardımdan yararlanmaya hak kazandıkları süre içerisinde emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaları halinde ilgili...