09 / 05 / 2024

Keykubat Konutları başvuruları

Keykubat Konutları başvuruları

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 22. Hamlesini oluşturan 864 dairelik Keykubat Konutları'nın ön kayıtlarına yoğun ilgi devam ediyor. 36 bloktan oluşan Keykubat Konutları'nda 864 daire yer alıyor...

Ankara Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan konutlar başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları başvuruları başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Konutları'ndaki 155 adet konutun başvuru dönemi bugün başladı. Başvurular, T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubelerden yapılabiliyor..

Çankırı Kentsel Dönüşüm Konutları başvuruları sona eriyor!

Çankırı Merkez Kentsel Dönüşüm 502 Konut Projesi 2.etap 502 (414) adet konut kapsamında üretilecek 249 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Kura ise 27 Temmuz'da çekilecek..

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları için başvurular başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Konutları'nda başvurular başladı!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde inşa edilecek bin 73 konut satışa sunuluyor. Konutlar için başvurular 18 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları için bugün son!

Kura çekilişinin 20 Kasım'da yapılacağı Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları için bugün son. Projede fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toplam 1.905 adet konutun satışa sunulduğu Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinin kura çekimi 20 Kasım'da yapılacak. Peki Gebze Emlak Konutları 3. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları!

Toplamda 36 adet daireden meydana gelen TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları...

Besni'de 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapımı devam eden 4. Etap TOKİ konutları için başvurular başladı.

Keykubat Konutları başvuruları Haberi

Keykubat Konutları başvuruları

KARATAY Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 22. Hamlesini oluşturan 864 dairelik Keykubat Konutları'nın ön kayıtlarına yoğun ilgi devam ediyor. Karatay Belediyesi olarak son kalan projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Mehmet Hançerli, vatandaştan tapu devirleri alınan ve son aşamaya gelinen bir projenin haricinde belediye öncülüğünde başka bir kooperatif kurulmayacağını bundan sonraki çalışmalarının özel sektöre devredileceğini kaydetti. 106 Bin m2 alanda Keykubat Mahallesi'nde başlatılan konut projesinin Karatay'ın ikinci büyük toplu konut hamlesi olduğunu ifade eden Başkan Hançerli, 36 bloktan oluşan 864 dairelik Keykubat Konutlarının taban alanı kat sayısının %25 olduğunu belirterek %75 lik alanına ise çocuk oyun alanlan, yeşil alanlar ve her daire için kapalı otopark ile depolar yer alacağını açıkladı. Karatay'ı modem ve çağdaş şehircilik anlayışının hâkim olduğu bir ilçe...