02 / 05 / 2024

Kezban Karaboğa

Kezban Karaboğa

İnşaattaki hızlı gelişme mimarlık şirketlerinin yolunu da açtı. 170 mimar çalıştıran ‘uluslararası’ nitelikte şirketler doğdu.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Karaboğa ve Bulut Senyücel ortaklığında kuruldu.

Mardin'de arazi kavgası! 1'i ölü, 1'i ağır yaralı!

Mardin'de yaşayan Mehmet A. arazi anlaşmazlığı yaşadığı aralarında husumet bulunan akrabası Kerim Karaboğa'yı uzun namlulu silahla vurdu.

Hür Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hür Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Karaboğa tarafından kuruldu. 

Apd İnşaat Temizlik Reklam Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apd İnşaat Temizlik Reklam Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Osman Karaboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Techyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Techyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Esat Doğan Özbey ve Kezban Doğa Uzun Uçak tarafından 198 bin TL'lik sermaye ile 5 Temmuz'da kuruldu

Hekza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yakupoğlu, Fatih Hamdi Karaboğa ve Salih Gecü tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

Patrikhane avukatı; Ruhban Okulu'nu Başbakan bizzat açacak!

Ruhban Okulu'nun açılması ile ilgili formül arayışlarının devam etmesi üzerine, Patrikhane avukatı Kezban Hatemi, " Ruhban Okulu'nu Başbakan bizzat açacak" dedi...

Recep Tayyip Erdoğan, Kezban Yılmaz'a ev sözü verdi!

Kezban Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aynı bölgede 'ev' sözü aldı

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Kezban Karaboğa Haberi

Kezban Karaboğa

“Bürokrasi savmak için imzası gereken mimar’ devri geride kaldı. İnşaat ve gayrimenkuldeki hızlı gelişme; büyük, uluslararası işler yapan, markalı mimarlık şirketlerinin yolunu açtı. Türk mimarlık şirketleri dünyaya açıldı. DÜNYA’nın tespitlerine göre 10’dan fazla ülkede 20 civarında ofis açmış durumdalar. EAA, Tabanlıoğlu, ERA, GAD, Öncüoğlu+ACP gibi şirketlerin önemli dünya kentlerinde ofisleri bulunuyor. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Sami Yılmaztürk, “Hiç görmediğimiz, 100’den fazla mimar çalıştıran mimarlık büroları oluştu” dedi.


Yurtdışında aldıkları işler onlarca… Oteller, iş merkezleri, üniversite binaları, kültür sanat binaları… Yarışmalarda dünya çapında mimarlık kuruluşlarıyla kapışıyorlar. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Yılmaztürk, “Hiç görmediğimiz, 100’den fazla mimar çalıştıran mimarlık büroları oluştu. Türkiye içinde, yurtdışında, yabancı bürolarla ortaklı kuruyor, iş yapıyorlar” dedi. 


Özer+tulgan Architects’in Riga, Letonya, Tiran...