15 / 05 / 2024

kfc restoran şubeleri

kfc restoran şubeleri

Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC). Türkiye'deki yatırımlarını sürdürüyor. KFC Türkiye'deki şube sayısını 95'e çıkarttı.

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

CBTE Mimarlık KFC'nin Sirkeci restoranını tasarladı!

Mimar Çağdaş Belen ve Y. Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık, dünyanın en büyük tavuk restoran markası KFC’nin Sirkeci’de bulunan restoranı için tasarım yaptı.

KFC 100. restoranını Tarihi Yarımada Sirkeci'de açtı!

Tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye'deki 100. restoranını Tarihi Yarımada'da Sirkeci'de açtı. Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, Türkiye'de 2014'te 77 olan KFC restoranlarının sayısının 100'e ulaştığını söy

KFC Türkiye'deki 100. restoranını açtı!

Dünyanın en büyük tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye’deki 100. restoranını İstanbul turizminin en gözde noktası olan Tarihi Yarımada’da Sirkeci’de açtı.

KFC'nin hedefi Türkiye'de 400 yeni restoran!

Dünyaca ünlü fast food zinciri KFC, Türkiye pazarında atağa kalkıyor. Şirket, 5 yılda 250'si Anadolu'da olmak üzere 400 yeni restoran açmayı planlıyor.

KFC, Türkiye'de 5 yılda 400 yeni restoran açacak!

Yum! Türkiye ve KFC MENAPak Genel Müdürü Sami: "Türkiye'de 5 yılda 400 restoran açmayı planlıyoruz. Bu 400 restoranın 250'sinin Anadolu'da olmasını istiyoruz" dedi.

KFC ilk franchise restoranını Diyarbakır'da Açıyor!

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC Türkiye'deki büyümesini franchise lile hızlandırıyor. Bugüne kadar bütün restoranları kendisine ait olan KFC, ilk franchiseını Diyarbakır'a verdi.

KFC 95. şubesini Beylikdüzü'nde açtı!

Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC). Türkiye'deki yatırımlarını sürdürüyor. KFC Türkiye'deki şube sayısını 95'e çıkarttı.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi, Kemal Demirasal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Adnan Saygun Caddesi, Yeşilevler Sitesi, No:5'de kuruldu.

kfc restoran şubeleri Haberi

kfc restoran şubeleri


Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC). Türkiye'deki yatırımlarını sürdürüyor. Türkiye genelinde 16 şehirde hizmet veren KFC Türkiye'deki şube sayısını 95'e çıkarttı. KFC restoran zincirlerine Ankara Ankamall AVM ve istanbul Beylikdüzü'nü...