01 / 05 / 2024

kfc restoranları

kfc restoranları

Yum! Türkiye ve KFC MENAPak Genel Müdürü Sami: "Türkiye'de 5 yılda 400 restoran açmayı planlıyoruz. Bu 400 restoranın 250'sinin Anadolu'da olmasını istiyoruz" dedi.

KFC ilk franchise restoranını Diyarbakır'da Açıyor!

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC Türkiye'deki büyümesini franchise lile hızlandırıyor. Bugüne kadar bütün restoranları kendisine ait olan KFC, ilk franchiseını Diyarbakır'a verdi.

Parmak ısırtan lezzet KFC’de fırsat günleri! Gamer Kova 139 yerine 80 TL ve daha neler! 21 Eylül 2022 KFC fiyat listesi

KFC’nin gizli tarifini merak mı ediyorsunuz? Açıklayalım. Yerli üretim taze tavuklar, 11 baharatlı ‘gizli’ karışım ve günlük hazırlanması. Hepsi bu kadar. Ancak indirim kampanyaları bu kadar değil. 25 farklı üründe cazip fiyatlar sizi bekliyor. Daha fazla acıkmadan siparişinizi verin. İşte 21 Eylül

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rizelli Emlakçılık İnşaat Turizm Gıda Restoranları Sanayi Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Kurtkaya tarafından kuruldu.

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte, Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi..

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Akkoza Restoranlar Sokağı'nın değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akkoza Restoranlar Sokağı'ma ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Türk mutfağı EXPO 2016 Restoranlar Sokağı'nda buluşturulacak!

EXPO 2016 Antalya, Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mutfak kültürünü Restoranlar Sokağı'nda buluşturacak. 23 Nisan 2016'da 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016'da Türk mutfağına da önemli bir yer verildi.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

CBTE Mimarlık KFC'nin Sirkeci restoranını tasarladı!

Mimar Çağdaş Belen ve Y. Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık, dünyanın en büyük tavuk restoran markası KFC’nin Sirkeci’de bulunan restoranı için tasarım yaptı.

kfc restoranları Haberi

kfc restoranları

120 ülkede 20 binden fazla restorana sahip olan KFC, Türkiye'deki 100. restoranını Sirkeci'de açtı. 


Franchise modeli ile büyümesini hızlandırmayı planlayan şirket, 5 yılda 400 yeni restoran daha açacak. 


100. restoranının açılışı nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Yum! Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, dünya genelinde 13,3 milyar dolarlık cirosuyla Fortune 500 listesinde 228. sırada yer alan Yum'ın sektördeki büyüme potansiyeli nedeniyle Türkiye'yi önemli bir pazar olarak gördüğünü söyledi.


Fast food alanında Türkiye'de en hızlı büyümenin Anadolu'da gerçekleştiği bilgisini veren Sami, Türkiye'de yeni restoranlar açarak hızla büyüdüklerini, bu stratejilerinin 2016 yılında da süreceğini kaydetti.


Sabir Sami, Türkiye'de 2014 yılında 77 olan KFC restoranlarının sayısının bugün itibariyle 100'e ulaştığını, yıl sonunda ise bu sayıyı 110'a çıkarmayı planladıklarını dile getirdi.


Türkiye'de...