18 / 05 / 2024

Kgül Plastik İnşaat adres

Kgül Plastik İnşaat adres

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gül tarafından kuruldu.

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ng Kimya Plastik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gül tarafından kuruldu.

Shg Atık Yönetimi Taşımacılık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shg Atık Yönetimi Taşımacılık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Ünal tarafından kuruldu.

Mhk Mühendislik Taahhüt Makina Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhk Mühendislik Taahhüt Makina Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Kerim Usta tarafından kuruldu. 

Öznplast Plastik İnşaat Metal Peysaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznplast Plastik İnşaat Metal Peysaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İsmail Özenci tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Sağlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Parlak tarafından kuruldu. 

Kgül Plastik İnşaat adres Haberi

Kgül Plastik İnşaat adres

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gül tarafından kuruldu.

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi konusu:
PLASTİK Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. -Plastik kalıpların ve makinelerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Plastikten mamul hortum, örtü, branda,...