15 / 05 / 2024

Khalid Alrobyan

Khalid Alrobyan

Forza İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzettin Demir, Khalid Alrobyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Lemse İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lemse İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abbas M. A. Khalid tarafından kuruldu.

Ksgroup Gayrimenkul İnşaat Emlak Eğitim İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksgroup Gayrimenkul İnşaat Emlak Eğitim İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Saboor, Ghazal Kiani Rezazadeh ve Lida Darvishi Poustindouz ortaklığında kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

Peacock Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peacock Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Khalid Elgallal ve Mark Majanı ortaklığında kuruldu.

Al Yaqut İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaqut İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 210 bin TL sermaye bedeli ile K.W. Abdulhameed Khalid, Q.M. Salman Salman ve T. Rashid Salman Fatta tarafından kuruldu.

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Bütem Metal mega projelerin tavanlarını yapıyor!

Riyad'ta King Khalid Airport'un metal asma tavanlarını yapan Bütem Metal, mega projelere odaklanmış durumda. İstanbul Havalimanı ve Dubai Metrosu'nun da asma tavan işini üstlenen şirket, Kuveyt ve Katar'daki yeni fırsatlara bakıyor...

Simic Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simic Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Fathi A. Mohamed tarafından  kuruldu.

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Raed Hasan A.A ABD Alı tarafından kuruldu.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aregon Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aregon Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Janer A. Aljanber Alsabah ve Mohamed Khalid Daodart ortaklığnda kuruldu.

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Chain ve Khalid Alghazzi ortaklığıyla kuruldu. 

Khalid Alrobyan Haberi

Khalid Alrobyan


Forza İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzettin Demir, Khalid Alrobyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


Forza İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ 1- Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda banyo küveti, lavabo, klozet kapağı, tuvalet taşı ve rezervuarı ile seramikten karo ve fayans vb. sıhhi ürünlerin perakende ticareti (seramik, cam, mermerit, plastik, demir, çelik, bakır vb. dahil, mermer hariç). İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) fason imalatını alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit,...