29 / 04 / 2024

kia niro

kia niro

Kia’nın 2022 model yenilenen Niro modeli, hibrit ve elektrikli versiyonlarıyla sonunda Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2022 model Kia Niro’nun fiyat ve özellikleri…

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Kia, Niro Hibrit ve Ev modellerine yapacağı zammı erteledi! İşte güncel fiyatlar...

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncellemeye devam ederken, son olarak Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin fiyat listelerini de paylaştı. Bu modellere ekim ayında zam yapmayan Kia, yapılacak zammı ertelediğini duyurdu.

Kia’dan Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelmedi! Ağustos fiyatlarıyla yola devam!

Kia’nın Niro modellerine bu ay zam gelip gelmeyeceği merak edilirken Kia’dan yapılan açıklamada zam gelmeyeceği öğrenildi. Kia, bu modeller için ağustos ayı fiyatıyla satışlara devam edeceğini duyurdu.

Kia’dan Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldi!

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini bir bir revize ederken, Niro Hibrit ve Niro Ev modellerine zam yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda, Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldiği belirtildi.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

Kia Picanto’ya üst üste iki zam birden geldi! Zamlar sonra Picanto’nun fiyatı resmen rekor kırdı!

Kia Picanto’ya bu ay peş peşe iki zam geldi. Önce 64 bin TL ve daha sonra ise 13 bin 87 TL zam gelen Picanto’nun yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti. Peki, gelen zamların ardından Picanto’nun yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kia Sorento’ya dudak uçuklatan iki zam birden! Önce 95 bin TL, şimdi de 50 bin TL!

Kia, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklama ile Sorento modeline tam 95 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Kia tarafından yapılan yeni açıklamada Sorento’ya 50 bin TL’lik bir zam daha yapıldığı açıklandı.

Kia Rio’ya dev zam! Tamı tamına 99 bin TL zam geldi! Kia Rio’nun yeni fiyatı ne kadar oldu?

Temmuz ayına girilmesinin ardından Türkiye pazarındaki tüm otomobil üreticileri tek tek fiyat listelerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda, fiyatlarını güncelleyen Kia, Rio modeline tam 99 bin TL zam yaptı.

Kia Picanto’ya bu ay 64 bin TL zam geldi! Picanto’nun yeni fiyatını görenler resmen küçük dilini yuttu!

Kia’dan Picanto modeline zam haber geldi. Temmuz ayı fiyatlarını açıklayan Kia, Picanto’ya tamı tamına 64 bin TL zam yaptığını duyurdu.

Tasarım ödüllü Kia Sorento’ya tam 95 bin TL zam geldi! Zam sonrası Sorento’nun fiyatı dudak uçuklattı!

Temmuz ayına girer girmez Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Sorento’nun da yeni fiyatı açıklandı ve Sorento’ya geçen aya göre tam 95 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kia’nın elektrikli otomobili EV6’da şaşırtan fiyat! EV6’nın yeni fiyatı belli oldu!

Kia’nın elektrikli araç dünyasına adeta hediye olarak sunduğu EV6’nın yeni fiyat listesi yayımladı. Kia, resmi internet sitesinden EV6’nın fiyatını paylaştığını duyurdu.

Tarz, kullanışlılık, güvenlik ve konforu buluşturan Kia Sorento’ya tam 140 bin TL zam geldi!

Kia, Sorento modelinin yeni fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Kia Sorento’ya haziran ayı kapsamında tam 140 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kia Sportage’e tamı tamına 162 bin TL zam geldi! Sportage’in yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Kia, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Sportage’nin de yeni fiyatı belli oldu. Kia Sportage satın almak isteyenler aracın teknik özelliklerini ve yeni fiyatını araştırıyor.

kia niro Haberi

kia niro

Yenilenen 2022 model Kia Niro, hibrit aynı zamanda tümüyle elektrikli versiyonları Türkiye'ye geldi. Kasım 2021'deki piyasa çıkışının sonrasında pek çok ülkede satışa çıkan yeni elektrikli Kia Niro, geçen aylarda Türkiye’de de satışa sunuldu.

Geçtiğimiz Ağustos ayı itibaren Türkiye'de satışa sunulan 2022 Kia Niro Hybrid, 204 PS (150 kW) güç ve 255 Nm tork üreten özel elektrik motorla satışa çıktı.

0-100 km/s hızlanmasını 7,8 saniyede tamamlayan yeni Kia Niro'nun, hızı 167 km/s ile sınırlandırılmıştır.

2022 Kia Niro, 460 km menzil sunuyor

Enerji tüketimine baktığımızda ise 16,2 kWsa/100 km olarak açıklanan modelde 64,8 kWsa'lik batarya paketi de mevcuttur.

WLTP'ye göre 460 kilometre sürüş menzili sunmakta olan yeni Kia otomobili, çeşitli donanımlı özellikleriyle meraklılarına geliyor.

Yeni elektrikli 2022 Kia Niro'nun Prestige donanım seviyesinde 17 inç alüminyum alaşıma sahip...