18 / 05 / 2024

Kia Sorento Nisan 2022 fiyat listesi

Kia Sorento Nisan 2022 fiyat listesi

6 İleri Otomatik vitesiyle dikkat çeken Kia Sorento, güçlü dış tasarımıyla araba alacakları cezbediyor. Peki Kia Sorento fiyatları ne kadar? Kia Sorento 2022 model fiyatı kaç lira? İşte Kia Sorento 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kia'dan tam 250 bin TL'lik Nisan 2024 indirimi! Yeni fiyatlar tek tek açıklandı, indirimi duyanlar inanamadı!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Nisan 2024 kampanyaları ile ilgili araştırmalar yaparken Kia'dan da son dakika müjdesi geldi. Kia Nisan 2024 kampanyası kapsamında tam 250 bin TL'lik dev indirimi duyurdu. İşte o indirim ile ilgili detaylar...

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Sorento’ya tam 70 bin TL indirim geldi! İşte Sorento’nun yeni fiyatı...

Kia, eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini paylaştı. Paylaşılan listelere bakıldığında Sorento modeline tamı tamına 70 bin TL indirim geldiği görüldü.

Kia Sorento’ya sadece bir ayda tamı tamına 150 bin TL zam geldi! Sorento’nun yeni fiyatı akılları baştan alacak!

Kia’nın efsanevi modellerinden Sorento’ya ağustos ayı kapsamında tam 149 bin 895 TL zam geldiği öğrenildi. Kia tarafından yapılan açıklamada Sorento’nun fiyat listesinin güncellendiği ve güncel fiyat listesinin resmi internet sitesinde yayımlandığı ifade edildi.

Kia Sorento’ya dudak uçuklatan iki zam birden! Önce 95 bin TL, şimdi de 50 bin TL!

Kia, temmuz ayının ilk günlerinde yaptığı açıklama ile Sorento modeline tam 95 bin TL zam yaptığını duyurmuştu. Kia tarafından yapılan yeni açıklamada Sorento’ya 50 bin TL’lik bir zam daha yapıldığı açıklandı.

Tasarım ödüllü Kia Sorento’ya tam 95 bin TL zam geldi! Zam sonrası Sorento’nun fiyatı dudak uçuklattı!

Temmuz ayına girer girmez Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Sorento’nun da yeni fiyatı açıklandı ve Sorento’ya geçen aya göre tam 95 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Tarz, kullanışlılık, güvenlik ve konforu buluşturan Kia Sorento’ya tam 140 bin TL zam geldi!

Kia, Sorento modelinin yeni fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Kia Sorento’ya haziran ayı kapsamında tam 140 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Ultra hızlı şarj olabilen Kia EV6'ya Nisan ayında zam geldi mi? İşte Kia EV6 2023 fiyat listesi

Kia'nın EV'si daha yaygın hale geldikçe popülaritesi artmalıdır. Ne de olsa, şimdiden çeşitli ödüller kazanıyor. Artı, sahip olduğu özellikler  ve pratiklik ile ilk kez EV alıcıları için bile ideal olabilir. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Sorento Nisan 2022 fiyat listesi Haberi

Kia Sorento Nisan 2022 fiyat listesi

Kia Sorento, performansından tasarımına, sunduğu konfordan ayrıntılarındaki güce kadar benzersiz sürüş deneyimi sağlıyor. 6 İleri Otomatik vitesiyle dikkat çeken Kia Sorento, güçlü dış tasarımıyla araba alacakları cezbediyor. 

Sorento, Napa deri döşemeli ve ısıtma-soğutmalı ön koltukları, kör nokta görüntüleme asistanı, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı, dur ve kalk özellikli akıllı hız sabitleme kontrolü ve şerit takip asistanı özellikleriyle konforlu sürüş sunuyor.

Peki Kia Sorento fiyatları ne kadar? Kia Sorento 2022 model fiyatı kaç lira? İşte Kia Sorento 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

5 yada 7 kişilik değişen kapasiteleriyle Kia rahatlığını en üst seviyede sunan Sorento, 10,25 inçlik multimedya ekranıyla keyifli anlar yaşatıyor. Kia Sorento'da, elektrikli panoramik cam tavanı, ambiyans aydınlatması ve sürüş modu seçimi özellikleri bulunuyor. 

Kia Sorento, Siyah, İnci...