28 / 04 / 2024

Kia Stonic haziran 2022 kampanyası

Kia Stonic haziran 2022 kampanyası

Kia'nın en beğenilen otomobillerinden biri olan Kia Stonic'in Haziran fiyatları resmen açıklandı! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Peki, Kia Stonic fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi...

Egea'dan bile ucuz Kia Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz kampanyası!

Otomotiv devi Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Stonic fiyatları ne kadar? İşte Egea'nın bazı modellerinden bile ucuz olan Stonic fiyat listesi...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Kia’dan Stonic modeline 20 bin TL indirim! İşte Kia Stonic fiyatları...

Kia, ekim ayı kapsamında Stonic modelinin Business, Elegance donanımlı modellerinde 20 bin indirim yaptığını açıkladı. Alınan karar araç almak isteyenleri sevindirirken, Kia’nın bu modele ilerleyen günlerde yeni bir zam veya indirim yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Kia Stonic'te tam 100.000 TL'ye varan avantajlı indiriminden yararlanabilirsiniz

Yüksek maliyetler ve kredi olanaklarının daralması birçok bireyi yeni otomobil satın almak konusunda umutsuz bırakıyor. Fakat otomobil üreticileri satışların azalmasına karşılık olarak cazip indirim kampanyalarıyla piyasada yerlerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. İşte otomobil piyasasındaki güncel ind

Kia'dan ekim ayına özel 100 bin TL indirim! Kia Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage almak isteyenlere büyük fırsat!

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Kia Ekim ayına özel hazırladığı kampanyada bazı modellerinde 100 bin liraya kadar indirim kampanyası başlattı. Peki Kia'nın hangi modelleri indirime girdi? İşte Kia'nın indirimli modelleri...

İşte 965 bin TL’ye satılan SUV modeli: Neredeyse ikinci elden bile ucuz

Kia Stonic, B-SUV sınıfının popüler tercihlerinden biri olarak öne çıkıyor ve fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Eylül ayı güncel fiyat listesi...

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia Stonic sahibi olmak isteyenlere zam şoku! En ucuz Stonic ne kadar oldu?

Kia, yaptığı açıklamayla Stonic modeline ağustos ayına özel zam yaptığını duyurdu. Kia, Stonic’e yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Tarz, kullanışlılık, güvenlik ve konforu buluşturan Kia Sorento’ya tam 140 bin TL zam geldi!

Kia, Sorento modelinin yeni fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Kia Sorento’ya haziran ayı kapsamında tam 140 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kia Sportage’e tamı tamına 162 bin TL zam geldi! Sportage’in yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Kia, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Sportage’nin de yeni fiyatı belli oldu. Kia Sportage satın almak isteyenler aracın teknik özelliklerini ve yeni fiyatını araştırıyor.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Oldukça etkileyici bir sürüş dinamiğine sahip olan Kia Cerato’ya tam 62 bin TL zam geldi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Kia, haziran ayı kapsamında modellerinin fiyat listesini güncelledi. Kia, Cerato’ya haziran ayında tam 62 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Göz alıcı tasarımı ve konforuyla ünlenen Kia Stonic’e zam geldi mi? Kia Stonic’in teknik özellikleri neler?

Kia’nın Türkiye’de satışa sunduğu araçlarından biri olan Stonic’e yeni zam gelip gelmediği merak ediliyor. Kia Stonic sahibi olmak isteyen aracın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor. Peki, Kia Stonic’e zam geldi mi? İşte detaylar...

Kia Stonic haziran 2022 kampanyası Haberi

Kia Stonic haziran 2022 kampanyası

üney kore otomobil üreticisi Kia, Stonic modelinin Haziran ayı fiyatlarını resmen belli oldu! Uygun fiyatlı SUV araçlardan biri olan Kia Stonic'in yeni fiyatları dudak uçuklattı!

Kia Stonic; 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya eğlence sistemi, LED ön farlar, ısıtmalı direksiyon simidi, şerit takip asistanı, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, ön çarpışma engelleme asistanı özellikleri ile öne çıkıyor.

2018 Reddot ve iF Tasarım Ödülleri’nin sahibi olan Kia Stonic bugünün en rekabetçi kategorisi olan SUV araçlar arasından öne çıkmayı başarıyor.

Peki, Kia Stonic fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 fiyat listesi...
 

KIA STONIC 100 KM'DE NE KADAR YAKAR

Yakıt Kapasitesi: 45 lt.

Şehir İçi Tüketim (100 km): 7.8 lt.

Şehir Dışı Tüketim (100 km): 5.2 lt.

Karma Tüketim (100 km): 6.2 lt.

KIA STONIC 19 HAZİRAN 2022 FİYAT LİSTESİ

*Geçtiğimiz...