05 / 05 / 2024

Kia XCeed faiz kampanyası 2022

Kia XCeed faiz kampanyası 2022

Kia XCeed'lerde yüzde 1.49 faiz fırsatı başladı. Peki Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte Kia XCeed 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Egea'dan bile ucuz Kia Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz kampanyası!

Otomotiv devi Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Stonic'te 100 bin TL'ye 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Stonic fiyatları ne kadar? İşte Egea'nın bazı modellerinden bile ucuz olan Stonic fiyat listesi...

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Kia’dan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim! İşte güncel fiyatlar...

Kia, Ceed’in farklı versiyonları olan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine 30’ar bin TL indirim yaptı. Gelen indirim Kia müşterilerini sevindirirken, indirimlerin ne zamana kadar geçerli olacağı merak konusu oldu.

Kia’dan Ceed hayranlarına müjde! Ceed modellerine bu ay zam yok!

Kia, merakla beklenen eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerine zam yapılmadığı ve Ağustos 2023 fiyat listesiyle satışa devam edileceği öğrenildi.

Kia Ceed HB modeline tamı tamına 139 bin 878 TL zam geldi! İşte tüm Ceed modellerinin fiyatı...

Kia; Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin fiyat listesini revize ettiğini ve bu modellere ağustos ayı kapsamında zam yaptığını duyurdu. Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan Kia’nın tüm Ceed modellerinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia ceed serilerinde Nisan zammı ne kadar? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

Kia en üst düzeyde konfor ve katılım için geliştirildi. Yükseltilmiş sürüş yüksekliğine rağmen yeni XCeed, ısmarlama süspansiyon ayarı, kompakt dış boyutları,  sayesinde sürüşü çekici kılmak üzere tasarlandı.  Peki 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia XCEED 2023 Mart zammı ne kadar! İşte 16 Mart 2023 fiyat listesi

Kia XCEED, kompakt crossover araç segmenti içinde yer alan bir araçtır. Bu araç, genç ve dinamik bir kitleyi hedef alarak üretilmiştir ve hem şehir içi hem de şehir dışı sürüşler için ideal bir seçenektir. peki  16 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Kia XCEED 2023 Şubat zammı ne kadar! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kia XCEED 2023 yılında baştan sona yenilendi. Arazi şartlarına da uygun XCEED için insanalar fiyat araştırması yapıyor. peki  13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

 Sürüşü heyecan verici Kia X ceed Ocak zammı ne kadar?İşte Kia XCeed 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

Sınıfındaki en yüksek teknolojiye sahip otomobillerden biri olan yeni XCeed, portif çizgileriyle de insanalrın tercihi haline geldi Peki Kia XCeed'in Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia XCeed 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kia XCeed tam 45 bin TL zamlandı! Yeni fiyatları gören inanamadı! İşte Kia XCeed 26 Aralık 2022 fiyat listesi!

Kia'nın sevilen modelleri arasında yer alan Kia XCeed tam 45 bin TL zamlandı. Yeni fiyatları gören inanamadı! Peki Kia XCeed'in Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia XCeed 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kia XCeed faiz kampanyası 2022 Haberi

Kia XCeed faiz kampanyası 2022

Kia XCeed, projeksiyon tipi LED ön farları, 18 inç alüminyum alaşım jantları, elektrikli açılabilir yarı panoramik cam tavanıyla dikkat çekiyor. Kia XCeed'de elektrik kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı, LED arka far özellikleri bulunuyor. 

10,25 inç dokunmatik ekranı bulunan Kia XCeed, direksiyondan kumandalı multimedya sistemi, 12,3 inç dijital gösterge bilgi ekranı, otomatik kliması ve sürüş modu seçimiyle konforlu bir deneyim sunuyor. 

Peki Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte Kia XCeed 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

 

Kia XCeed, inci siyah, inci beyaz, Aytaşı gri, fırtına gri, gökyüzü mavi, manyetik kırmızı ve kuantum sarı olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. 

Kia XCeed'lerde, sürüş modu seçimi, yağmur sensörtü, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli direksiyon, deri koltuklar,...