05 / 05 / 2024

kibrID MATERIAL karolar

kibrID MATERIAL karolar

Temsil ettiği dünyaca ünlü markaların birbirinden özgün koleksiyonlarıyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, ofis projelerinde de iç mimar, mimar ve tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Yurtbay Seramik, stil sahibi banyolara yeni karo serileri sunuyor!

Günümüzde farklı bir stil yaratmak isteyen ev sahipleri, artık banyosunun tarzına evinin diğer bölümleri kadar önem veriyor, daha fonksiyonel olarak dekore ettiriyor. Bu doğrultuda banyoda kullanılan karolar da sürekli gelişim gösteriyor.

Kalebodur'dan yeni Provenza serisi!

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, nostaljik karoların yeni yorumunu ‘Provenza’ ile günümüze taşıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor.

Bien Seramik ile annelerinizin mutfağını şıklaştırın!

BİEN’in doğadan öykünerek ürettiği yer ve duvar karoları ile annenizin anneler gününü kutlayabilirsiniz. Çevre dostu bu ürünler her zevke uygun birçok tarz seçeneğiyle anneniz için unutulmaz hediyeler olacaktır.

Bien Adonis ve Stellata: Mekanları hafızalara işleyen tasarımlar!

Bien, beyazın ferahlığını banyolara yansıtan satensi yüzeye sahip Adonis, farklı ebat ve renk seçenekleri ile de tercih edilen Stellata mermer görünümlü karoları ile mekanlara göz alıcı ve bütünsel çözümler sunuyor.

Apavisa Nanoarea 7.0 ile ıslak zeminlerde dinamik formlar!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

kibrID MATERIAL mimarların ilk tercihi olmaya aday!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

kibrID MATERIAL karolar Haberi

kibrID MATERIAL karolar

Temsil ettiği dünyaca ünlü markaların birbirinden özgün koleksiyonlarıyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, ofis projelerinde de iç mimar, mimar ve tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Mosa firmasının Terra Maestricht koleksiyonuyla ofis projeleri zemin kaplamalarına minimalist yorumlar getiren kibrID MATERIAL, yüksek teknik özelliklere sahip karolarla uzun ömürlü bir kullanım da sunuyor.


Uluslararası yapı malzeme firmalarının seçkin ürünlerini Türkiye’de satışa sunan kibrID MATERIAL, Hollandalı Mosa firmasının iç mekanlar için ürettiği Terra Maestricht zemin kaplamalarıyla ofis projelerine estetik ve fonksiyonel çözümler getiriyor. Her tarz dekorasyona hitap eden renk ve modelleriyle ofislere sınırsız tasarım özgürlüğü sunan koleksiyon, farklı çizgisiyle Covieden ve Abbott ofislerinin zeminlerine de bütünlük kazandırdı.


Sistema tasarımı Covieden ve Abbott firmalarının giriş bölümlerinin zemininde tercih edilen Terra Maestricht, led aydınlatmalı seçeneğiyle de fonksiyon...