09 / 05 / 2024

kıbrıs gayrimenkul yatırımı

kıbrıs gayrimenkul yatırımı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Emlak yatırımcısının yeni rotası Kıbrıs!

Kıbrıs’ta gayrimenkul sektörü son zamanlarda canlılık kazandı. Hürriyet Emlak verileri, ilan sayılarında son bir yılda yüzde 63 arttığını ortaya koydu. Satılık ve kiralık konut fiyat artışı ise son bir yılda ortalama olarak yüzde 50 oldu. Kıbrıs’taki fiyat avantajını değerlendiren Türk yatırımcılar

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Akın Aydemir tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli İle Tufan Okşan Şener tarafından kuruldu.

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Finci tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anastasıos Kotzanastassıs ve Didem Erendil Turcan ortaklığında kuruldu.

kıbrıs gayrimenkul yatırımı Haberi

kıbrıs gayrimenkul yatırımı

Yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için doğru yer ve koşulları bir arada bulmak oldukça zorken, bir de öne çıkan ülkelerdeki koşulların yatırımcılar tarafından oldukça titiz olarak incelenmesi gerekli. 

Forbes Dergisi, 2021 yılında yapılan “Live and invest overseas (Yurt dışında yaşa ve yatırım yap)” anketinin sonuçlarını yayınladığı makalesinde, KKTC’nin (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) İskele bölgesini, gayrimenkul yatırımı gerçekleştirilebilecek olan ilk 5 kıyı ülkesi arasında 1. sırada gösterdi. Forbes, Kuzey Kıbrıs’ı gelişmiş turizm altyapısıyla güvenli ve misafirperver bir destinasyon şeklinde tanımladı. 

İSKELE LONG BEACH BÖLGESİ OLDUKÇA BÜYÜK BİR YATIRIM POTANSİYELİNE SAHİP 

Akdeniz iklimine sahip KKTC’de sıcaklıkların sene boyunca belli bir seviyenin üzerinde seyrettiğinin,  yıllık ortalama sıcaklığın 19 derece olduğuna da değinen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, son senelerde birçok konut projesinin de...