28 / 04 / 2024

Kıbrıs Lapta belediyesi vergi ödemesi

Kıbrıs Lapta belediyesi vergi ödemesi

Kıbrıs Lapta Belediyesi'nin yaptığı duyuruya göre emlak vergisinin ilk taksit ödeme süresi 1 Haziran’a kadar uzatıldı.

Kıbrıs Lapta'da emlak vergisi ödemeleri 1 Haziran'a uzatıldı!

Kıbrıs Lapta Belediyesi'nin yaptığı duyuruya göre emlak vergisinin ilk taksit ödeme süresi 1 Haziran’a kadar uzatıldı.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Kıbrıs Lapta Huzurevi yenilenmeyi bekliyor!

Kıbrıs’ta 1950'li yıllarda ıslah evi olarak inşa edilen Lapta Huzurevi çürümeye terk edildi. 6 ay önce tamamen boşaltılan bina yenilenmeyi bekliyor.

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Kıbrıs Girne Belediyesi tarafından yıllardır çeşitli tiyatrolar, etkinlikler ve toplantılara ev sahipliği yapan Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ndeki üçlü tesisin yüzde 75'i tamam!

Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi'nde yapımına devam ettiği üçlü tesisi yüzde 75 oranında tamamladı.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Şahinbey Kıbrıs Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Kıbrıs Altınok Öz Parkı açıldı!

Kardeş belediye Kıbrıs Esentepe Belediyesi tarafından yapılan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği park, görkemli bir törenle açıldı.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Kıbrıs Lapta belediyesi vergi ödemesi Haberi

Kıbrıs Lapta belediyesi vergi ödemesi

Kıbrıs Lapta Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Emlak Vergisi ilk taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran'a uzatıldığı ifade edildi.

Lapta Belediyesi’nin yaptığı açıklamada, peşin ödemede yüzde 100, 6 taksitle ödenmesi durumunda yüzde 95, 12 taksitle ödenmesi halinde yüzde 90 gecikme zammı indirimi uygulanacak.

Tek konutu bulunanlar için 'sıfır oranlı emlak vergisi'...