05 / 05 / 2024

Kıdan Turizm Topçular Otel projesi

Kıdan Turizm Topçular Otel projesi

Kıdan Turizm Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016 yılında hizmete açılacak...

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Long Emlak Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  Hamid El-Horr tarafından kuruldu.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Kıdan Turizm Topçular Otel projesi Haberi

Kıdan Turizm Topçular Otel projesi


Kıdan Turizm İnşaat, Bayrampaşa Topçular Uluyol mevkiinde 217 odalı otel inşa edecek. Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 3 bin 614 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplam inşaat alanı 20 bin 615 metrekare olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinde 1 adet dükkan, spor salonu, hamam, sauna, kapalı yüzme havuzu, restaurantlar, soyunma odaları, 81 araçlık otopark yer alıyor.


Tek blok olarak tasarlanan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi 4 bodrum katı + zemin kat+ 14 normal kat olarak inşa ediliyor. Bu yıl başlayacak olan Kıdan Bayrampaşa Otel projesi Haziran 2016'da hizmete açılacak.


Abdi İpekçi Caddesi, Karakaş Sokak ve Erciyes Sokağın kesiştiği bölgede yer alan Kıdan Bayrampaşa Otel projesinin 250 metre güneybatısında Bayrampaşa Spor Kompleksi, 400 metre güneybatısında Sabri Akpınar Parkı,  600 metre güneyinde İstanbul-Edirne Otoyolu, 350 metre...