03 / 05 / 2024

Kids Teens mobilya

Kids Teens mobilya

Alfemo, Kids & Teens markası ile üretimini yaptığı çocuk, genç ve bebek mobilya koleksiyonlarını yurtdışından sonra yurtiçinde de büyütme ve bayilik verme kararı aldı..

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Alfemo Kuşadası'nda 2 mağaza açtı!

Alfemo, Türkiye’de ve yurtdışında sayıları hızla artan mağazalarına Kuşadası’nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı törenle yapıldı.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

ALFEMO Kids Teens’te %18 KDV indirimi!

Kids&Teens’in 31 Temmuz’a kadar devam edecek olan özel yaz kampanyası ile bebek, çocuk ya da genç odası takımları %18 gerçek KDV indirimi ile satılıyor.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın!

Rasch Kids Teens ile renkli dünyayı keşfe çıkın. Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi!

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi...Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…

Alfemo'da yüzde 18 KDV indirimi!

Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…Alfemo'da yüzde 18 KDV indirimi...

Alfemo Kids & Teens markası ile çocuk mobilyası üretiyor!

Alfemo, Kids & Teens markası ile üretimini yaptığı çocuk, genç ve bebek mobilya koleksiyonlarını yurtdışından sonra yurtiçinde de büyütme ve bayilik verme kararı aldı..

Alfemo, Kids Teens Abu Dhabi’de açıldı!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids & Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Alfemo, Kids Teens ile Abu Dhabi’de!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Kids Teens'ten E0 sertifikalı bebek odası koleksiyonu!

ALFEMO’nun Kids & Teens markası, bu alanda yaptığı üretimde “en önemli ve ilk önceliğini” bebeklerin sağlığı ve güvenliği olarak belirledi. E0 standartlarındaki ürünler, sağlıklı ve güvenli olmasının yanı sıra antialerjk ve antibakteriyel.

Kids Teens mobilya Haberi

Kids Teens mobilya

Kids&Teens markasına ilişkin yurtiçi mağaza konseptinin tanıtımını 2014 İSMOB Fuarı’nda gerçekleştiren Alfemo’nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, “Alfemo olarak 5 kıtada 60 aşkın ülkede konsept mağazalarımız bulunuyor.


10 ülkede mağaza


Yurtdışında Alfemo Concept mağazalarının yanı sıra Kids&Teens mağazaları da açmaya başladık. Ve marka şu anda 10 farklı ülkede 20 yi aşkın bağımsız mağazaya ulaştı” dedi. Kids&Teens’in tüm dünyada olduğu gibi yurtiçinde de mağazalaşmasının zamanının geldiğini belirten Davulcuoğlu, “Mağaza konseptinden koleksiyonuna, kurumsal kimliğinden marka diline kadar bütün yönleriyle çalışmalarımızı bitirdik. 2014 Ocak ayında ISMOB Fuarı’nda lansmanını yaptık” diye konuştu.

Davulcuoğlu,”Alfemo gibi Kids&Teens markamız da 2015 yılında büyümeyi sürdürecek. Yatırımcımıza ve bayimize kısa vadede ciro ve markalaşma anlamında önemli katmadeğer sağlayacağız. Bu nedenle markaya yatırımlarımız hiç hız kesmeden devam ediyor”...