02 / 05 / 2024

Kids Teens ürünleri

Kids Teens ürünleri

Alfemo, Kids & Teens markası ile üretimini yaptığı çocuk, genç ve bebek mobilya koleksiyonlarını yurtdışından sonra yurtiçinde de büyütme ve bayilik verme kararı aldı..

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Alfemo, Kids Teens Abu Dhabi’de açıldı!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids & Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Alfemo, Kids Teens ile Abu Dhabi’de!

Alfemo, Disney lisanslı ürünlerin de yer aldığı, geniş bir koleksiyona sahip genç ve çocuk odası markası Kids Teens’i yalnız Türkiye’de değil, yurt dışında da büyütüyor.

Kids Teens'ten E0 sertifikalı bebek odası koleksiyonu!

ALFEMO’nun Kids & Teens markası, bu alanda yaptığı üretimde “en önemli ve ilk önceliğini” bebeklerin sağlığı ve güvenliği olarak belirledi. E0 standartlarındaki ürünler, sağlıklı ve güvenli olmasının yanı sıra antialerjk ve antibakteriyel.

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır İnşaat Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

KİDS TEENS’te gençlere KDV yok!

Birbirinden eğlenceli ve şık tasarım mobilyalar ile çocuklara hayallerindeki odaları sunan, çocuk ve genç odalarının yeni yıldızı Kids & Teens’te çok özel bir kampanya başladı.

Kids Teens ürünleri Haberi

Kids Teens ürünleri

Kids&Teens markasına ilişkin yurtiçi mağaza konseptinin tanıtımını 2014 İSMOB Fuarı’nda gerçekleştiren Alfemo’nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, “Alfemo olarak 5 kıtada 60 aşkın ülkede konsept mağazalarımız bulunuyor.


10 ülkede mağaza


Yurtdışında Alfemo Concept mağazalarının yanı sıra Kids&Teens mağazaları da açmaya başladık. Ve marka şu anda 10 farklı ülkede 20 yi aşkın bağımsız mağazaya ulaştı” dedi. Kids&Teens’in tüm dünyada olduğu gibi yurtiçinde de mağazalaşmasının zamanının geldiğini belirten Davulcuoğlu, “Mağaza konseptinden koleksiyonuna, kurumsal kimliğinden marka diline kadar bütün yönleriyle çalışmalarımızı bitirdik. 2014 Ocak ayında ISMOB Fuarı’nda lansmanını yaptık” diye konuştu.

Davulcuoğlu,”Alfemo gibi Kids&Teens markamız da 2015 yılında büyümeyi sürdürecek. Yatırımcımıza ve bayimize kısa vadede ciro ve markalaşma anlamında önemli katmadeğer sağlayacağız. Bu nedenle markaya yatırımlarımız hiç hız kesmeden devam ediyor”...