09 / 05 / 2024

kılavuz mahallesi konutlarına kaç başvuru yapıldı

kılavuz mahallesi konutlarına kaç başvuru yapıldı

Piyasa koşullarında ev sahibi olamayanlara düşük taksitli ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla bu imkanı sunan Toplu Konut İdaresi'nin inşa ettiği konutlara yoğun ilgi sürüyor. TOKİ Kılavuz Konutları'na 10 günde 6 bin 94 başvuru yapıldı

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1162 Ada 27-29-69-73-74-76 Parsellerde Yer Alan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

Ege Yapı Tescilli Yapılar İçin Kılavuz hazırladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, ülkemizin kültür varlıklarına ve tarihi eserlerine sahip çıkılması ve korunması amacıyla “Tescilli Yapılar İçin Kılavuz” hazırladı.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

Sivas Kılavuz TOKİ'deki son 21 konut satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen son 21 konut satışa çıkarılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

kılavuz mahallesi konutlarına kaç başvuru yapıldı Haberi

kılavuz mahallesi konutlarına kaç başvuru yapıldı


Piyasa koşullarında ev sahibi olamayanlara düşük taksitli ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla bu imkanı sunan Toplu Konut İdaresi'nin inşa ettiği konutlara yoğun ilgi sürüyor. TOKİ tarafından satışa sunulan 652 konuta, 10 günde evlerin yaklaşık 10 katı başvuru yapıldı. İdare'nin Sivas'ta, ldra öder gibi taksitle satışa çıkardığı 652 konuta rekor başvuru yapıldı. Sivas Merkez Yeni Mahalle'de inşa edilen 652 konut için 26 Mayıs-18 Haziran arasındaki başvuru döneminin ilk 10 gününde 6 bin 94 talep geldi. 


115-142 bin TL arasında Sivas'ta inşa edilen 652 konuttan 332'si 3+1, 320'si ise 2+1 planına sahip. 3+1 konutların fiyatı 115 bin ile 142 bin Ura arasında değişiyor. Hak sahiplerine yüzde 10, 15 ve 25 peşinat ve 96,108,120 ay vadeli ödeme takvimi sunulacak. Bu konutlann taksit miktarı...