16 / 05 / 2024

Kılavuzlu Ceyhan Rekreasyon Alanı

Kılavuzlu Ceyhan Rekreasyon Alanı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih M.Erkoç, proje çalışmaları süren "Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı'nın bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olacağını söyledi. Plaj ihalesi de yakında yapılacak.

Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı hayata geçiriliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak için uzun zamandır proje çalışmaları devam eden “Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı Projesi” ile şehrin turizmine farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi...

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Hayrettin Güngör'den Kılavuzlu Millet Bahçesi açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

TOKİ Kahramanmaraş Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Kılavuzlu ve Hasancıklı Mahalleleri Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ceyhan tarafından kuruldu.

Adana Ceyhan TOKİ başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ Adana Ceyhan başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

Ceyhan Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Yüklenici firma tarafından inşaatı tamamlanamayan Ceyhan Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor.

ÖİB Menzelet ve Kılavuzlu HES'i 15 milyon TL'ye özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Menzelet ve Kılavuzlu HES'i özelleştiriyor. İhale 15 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak.

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda rekreasyon projesi!

Diyarbakır Kırklar Dağı'ndaki 33 hektarlık alanda yürütülen rekreasyon projesi hızla devam ediyor. Projenin gelecek ay tamamlanması bekleniyor.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Sulama projesinde çalışmalar hızlandı!

Güneydoğu Anadolu Projesi Eylem Planı kapsamına alındıktan sonra çalışmaları hızlandırılan dört etaplı Kılavuzlu Sulama Projesi, tamamlandıktan sonra Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay'da binlerce hektarlık tarım arazisine hayat vermesi planlanıyor.

Kılavuzlu Ceyhan Rekreasyon Alanı Haberi

Kılavuzlu Ceyhan Rekreasyon Alanı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, proje çalışmaları süren "Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı'nın bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından biri olacağını söyledi. 


Proje kapsamında 2 sahili karşılıklı olarak birbirine bağlayan yaya köprüleri, temalı park alanları, balık tutma alanları, yürüyüş yolları, gezi alanlarının inşa edileceği aktaran Erkoç, " Kentteki endemik bitkilerden oluşan özel peyzaj alanları olacak. Bu mekânı görmek için eminim ki çevre illerden de binlerce insan gelecek" dedi. 


Plaj ve rekreasyon alanı olarak planlanan projenin plaj bölümü inşaat ihalesine yakında çıkacaklarını belirten Erkoç, "İçinde kongre merkezi ve otel de planlanan bu alan Kahramanmaraş için büyük bir kazanım olacak" diye...