04 / 05 / 2024

Kiler Grubu kimin

Kiler Grubu kimin

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Kiler Grubu’nun inşaat projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

100 milyon dolara sattı 48 milyon dolara geri aldı

İstanbul Mecidiyeköy'deki Sapphire AVM eski sahibine geri döndü. Kiler Grubu borçları nedeniyle üç yıl önce 100 milyon dolara sattığı AVM'yi 48 milyon dolara geri almak üzere anlaşma imzaladı.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Mesut Huriel, Kiler GYO'nun Vekaleten Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Genel Müdürlük görevine Vekaleten Mesut Huriel'in atanmasına, kendisine B grubu imza yetkisi verilerek şirketi müştereken temsil ve ilzama yetkili kılınmasına karar verildi.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Nahit Kiler: Sapphire'i kelepire satmayız!

Türkiye'nin en yüksek binası unvanına sahip olan Sapphire'e Katarlılar talip olunca Kiler Grubu satış için vitrine koydu. Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Sapphire hâlâ bizim gözbebeğimiz kelepire satmayız" yorumunu yaptı...

Sera Kütahya AVM yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya yılın ilk çeyreğinde yüzde 20 büyüdü. Sera Kütahya. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hizmet veriyor. Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Referans Güneşli projesi 2014'ün ilk çeyreğinde başlıyor! Yeni proje!

Kiler Grubu Referans Güneşli projesi 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Referans Güneşli projesinde konut ve ticari ünitelerle birlikte toplam 200 bağımsız bölüm yer alıyor...

Nahit Kiler kimdir?

Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Kiler Grubu’nun inşaat projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

Sera Kütahya Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Torunlar ve Kiler ortaklığı Kütahya’ya ikici büyük yatırımını gerçekleştirdi. Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya’da hayata geçirilen “Sera Kütahya Alışveriş Merkezi” düzenlenen törenle hizmete açıldı

Sera Kütahya, Torunlar ve Kiler işbirliğiyle yapıldı; açılıyor!

Torunlar GYO ve Kiler Grubu işbirliğiyle hayata geçirilen Sera Kütahya AVM, 10 Ağustos 2012 Cuma günü saat 17:30'da açılıyor

Kiler, bu yıl 25 yeni mağaza açarak yüzde 16 büyüme hedefliyor!

2011 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler Perakende Grubu, bu yıl 25 yeni mağaza açarak yüzde 16 büyüme hedefliyor

Kiler Grubu kimin Haberi

Kiler Grubu kimin

Nahit Kiler kimdir?

Nahit Kiler, 1965 yılı Bitlis doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis'te tamamlayan Nahit Kiler, bugün Kiler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı.


Lise öğreniminden sonra ticari hayata atılan Nahit Kiler, babası Hikmet Kiler’in emekliliğinden sonra bakkal dükkanlarını geliştirdi ve 1994 yılında Kiler Marketler Zinciri’ni açtı.


2004 yılında 55 dükkana sahip olan Nahit Kiler, 2005 yılında ise Ankaralı market zinciri olan Canerler’i satın aldı. Firma, perakende sektöründen sonra turizm, enerji, sağlık, inşaat ve hizmet sektörlerinde yatırımlar yaptı. 


Kiler Holding’in inşaat grubu projeleri gerçekleştiren Kiler GYO Aş. ve bu projelerin inşaatını üstlenen BİSKON YAPI Aş. ile birlikte inşaat projelerini hayata geçirdi. Kiler Holding, 4 ana grup altındaki 22 şirketiyle, 10’un üzerinde farklı sektörde faaliyet göstermektedir. 


Kiler Grubu’nun inşaat projeleri..

1.Çınar Evler

2.Sapphire 

3.Kartal projesi

4.Kardelen evler

5.Zonguldak AVM

6.Esenyurt Depo