02 / 05 / 2024

Kiler GYO Biskon Yapı Pendik

Kiler GYO Biskon Yapı Pendik

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi başlıyor. Söz konusu proje Referans Beşiktaş adıyla yükselecek. Peki Referans Beşiktaş nerede? Kiler GYO Referans Beşiktaş fiyat listesi...

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Kiler GYO Pendik projesi için imzalar atıldı!

T.C. İller Bankası'nca yapılan İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel ve 10299 Ada 3 Parselde Bulunan Taşınmaza İlişkin Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi sonucunda Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Pendik İş Ortaklığı ile T.C. İller Bankası A.Ş. arasında sözleşme imzalandı.

Kiler GYO Pendik projesi geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO ve Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı tarafından İstanbul Pendik'te yeni bir proje hayata geçirilecek. 

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 daireyi 58.8 milyon TL'ye sattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 bölümü 58 milyon 821 bin TL bedel üzerinden herhangi bir ıskonto yapılmadan Biskon Yapı A.Ş. ile Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 13 milyon TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin 1 yıl vadeli olarak satılmasına karar verdi.

Kiler GYO Esenyurt'taki depolama alanını aylık 35 bin 640 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO Esenyurt'ta yer alan 1.980 metrekare depo alanını Atılım Sağlık A.Ş.'ne aylık kira bedeli 35 bin 640 TL+KDV olmak üzere 5 yıl süreliğine kiraya verdi...

Kiler GYO 2019 yılı için Engin Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Engin Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Sami Çoban, Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Mehmet Silahtar'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Sami Çoban'ın ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere atanmasına karar verildi...

Kiler GYO Biskon Yapı Pendik Haberi

Kiler GYO Biskon Yapı Pendik

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Pendik İlçesi Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 ada 3 parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi hakkında açıklama yaptı. 

İller Bankası tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi, 105 ada 1 parsel ve 10299 ada 3 parsel için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi gerçekleştirildi. Arsanın ihalesi iki oturum halinde yapıldı. 

Kiler GYO, İller Bankası'nın İstanbul Pendik Dolayoba Mahallesi 10510 Ada 1 Parsel Ve 10299 Ada 3 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katılmıştı. Şirket, İstanbul Pendik'te yer alan arsa için 3 milyar 111 milyon 111 bin 108 TL ile en yüksek teklifi vermişti. 

Kiler GYO Pendik arsası ihalesi kapsamında arsa satışı...