29 / 04 / 2024

Kiler GYO Eren Bağımsız Denetim

Kiler GYO Eren Bağımsız Denetim

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Kiler GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Kiler GYO 2020 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesi hususu Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Kiler GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kiler GYO'nun 2020 yılı finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim'in bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Kiler GYO'dan koronavirüs önlemi!    

Kiler GYO tarafından faaliyetlerde, şirkette çalışan personelin ve ailelerinin sağlık durumları, ayrıca çevresel yaşanabilecek riskler ile etkiler göz önünde bulundurularak, bir aksamanın söz konusu olmadığı açıklandı...

Kiler GYO, 2020 gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Kiler GYO, 2020 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verdi.

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 daireyi 58.8 milyon TL'ye sattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 bölümü 58 milyon 821 bin TL bedel üzerinden herhangi bir ıskonto yapılmadan Biskon Yapı A.Ş. ile Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 13 milyon TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin 1 yıl vadeli olarak satılmasına karar verdi.

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Mustafa Kulu, Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Oflaz'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Mustafa Kulu atandı. 

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü 86 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO portföyünde yer alan Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulünü Ege-Met Kağıtçılık'a aylık kira bedeli 86 bin 500 TL+KDV olmak üzere 1,5 yıl süreliğine kiraya veridi.

Kiler GYO Esenyurt'taki depolama alanını aylık 35 bin 640 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO Esenyurt'ta yer alan 1.980 metrekare depo alanını Atılım Sağlık A.Ş.'ne aylık kira bedeli 35 bin 640 TL+KDV olmak üzere 5 yıl süreliğine kiraya verdi...

Kiler GYO Eren Bağımsız Denetim Haberi

Kiler GYO Eren Bağımsız Denetim

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bağımsız denetim kuruluşu seçiminin tescil ve ilanı hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş. (a member of Grant Thornton International)'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:
Şirketimizin 30.06.2021 tarihli 2020 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısında , 6102 sayılı Türk Ticaret  Kanunu, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve İlgili Mevzuat uyarınca  Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş. (a member of Grant Thornton International)'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylanmış olup ilgili Genel Kurul kararı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 08.07.2021...