29 / 04 / 2024

Kiler GYO Kemerburgaz arsaları

Kiler GYO Kemerburgaz arsaları

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasına 341 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesinde 341 milyon TL ile en yüksek teklif veren şirket oldu. 

Kiler GYO'dan koronavirüs önlemi!    

Kiler GYO tarafından faaliyetlerde, şirkette çalışan personelin ve ailelerinin sağlık durumları, ayrıca çevresel yaşanabilecek riskler ile etkiler göz önünde bulundurularak, bir aksamanın söz konusu olmadığı açıklandı...

Kiler GYO, 2020 gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Kiler GYO, 2020 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verdi.

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 daireyi 58.8 milyon TL'ye sattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 3 bölümü 58 milyon 821 bin TL bedel üzerinden herhangi bir ıskonto yapılmadan Biskon Yapı A.Ş. ile Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanarak 13 milyon TL peşin olmak üzere, kalan ödemelerin 1 yıl vadeli olarak satılmasına karar verdi.

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Mustafa Kulu, Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Oflaz'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Mustafa Kulu atandı. 

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü 86 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO portföyünde yer alan Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulünü Ege-Met Kağıtçılık'a aylık kira bedeli 86 bin 500 TL+KDV olmak üzere 1,5 yıl süreliğine kiraya veridi.

Kiler GYO Esenyurt'taki depolama alanını aylık 35 bin 640 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO Esenyurt'ta yer alan 1.980 metrekare depo alanını Atılım Sağlık A.Ş.'ne aylık kira bedeli 35 bin 640 TL+KDV olmak üzere 5 yıl süreliğine kiraya verdi...

Kiler GYO Kemerburgaz arsaları Haberi

Kiler GYO Kemerburgaz arsaları

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 Ada 3 Parselin Arsa Satışı İhalesi sonucu satın alma işlemlerinin gerçekleşmesine ilişkin açıklama yaptı. 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parselin Arsa Satışı İhalesini kazandı. Kiler GYO, arsayı 277 milyon TL'ye satın aldı. 

Peki Kiler GYO'nun satın aldığı arsa nerede konumlanıyor? Arsanın etrafında neler var? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO'nun Eyüpsultan Belediyesi'nden satın aldığı arsa,  Kemerburgaz Pirinççi Yolu üzerinde bulunuyor. Arsanın çevresinde, Burgaz Evler, BAU Hazırlık Kampüsü ve Neşe Erberk Anaokulu konumlanıyor. Arsa, Özel Eyüboğlu Kemerburgaz Okulları'nın hemen yanında yer alıyor. 

8.741,01 metrekare büyüklüğe sahip arsa Göktürk Merkez Mahallesi'ne 1.5 kilometre...