18 / 05 / 2024

Kiler GYO mağaza değerleme raporu

Kiler GYO mağaza değerleme raporu

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO çıkarılmış sermayesini 620 milyon TL'ye artırdı!

Kiler GYO'nun 124 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 620 milyon TL'ye çıkarılması sonucunda elde edilen fonun kullanıma ilişkin rapor yayınlandı. 

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Altındağ Dışkapı Mağazası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptıracak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy'de yer alan arsasında yapılan çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde Can Yapı ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy çok katlı mağaza projesinin müteahhit firmasını seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kadıköy'de yaptıracağı çok katlı mağaza niteliğindeki binasının müteahhitliğini Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yapacak.

Akiş GYO Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptırıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy'de çok katlı mağaza niteliğinde bina yaptıracak. İnşa edilecek binanın mekanik ve elektrik tesisat işlerini ekanik ve elektrik tesisat işlerini Promech Mekanik Elektrik İnşaat yapacak.

Kiler GYO Referans Güneşli ödeme seçenekleri!

Daire fiyatları lansmana özel olarak 187 bin TL'den başlangıç gösteren Referans Güneşli Rezidans 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşuyor. İşte Kiler GYO Referans Güneşli ödeme seçenekleri...

Kiler GYO Referans Güneşli fiyat!

Satışları devam eden Referans Güneşli 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje konut ve mağazalardan meydana geliyor. İşte Kiler GYO Referans Güneşli fiyat listesi...

Referans Güneşli Kiler GYO projesi!

Toplam 161 tane daire ve 32 tane mağazadan oluşan Referans Güneşli Kiler GYO projesi 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Kiler GYO Kartal Rahmanlar projesi için çalışmalara başladı!

Kiler GYO, Kartal Rahmanlar bölgesinde karma proje inşa edecek. Arsa sahipleriyle sözleşme sürecinde olan Kiler GYO, Rahmanlar projesinde konut, cadde mağazası ve ticari ünite inşa edecek.

Kiler GYO Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı.

Kiler Ümraniye'de mağaza açtı!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şerifali Mahallesi Çetin Caddesi B/1 Blok No: 61 Ümraniye/İSTANBUL adresinde bugün yeni bir mağaza açtı. Böylece mağaza sayısı 209, satış alanı ise 170.221 m2'ye ulaşmış oldu...

Kiler İstanbul Bağcılar ve Çorum'da mağaza açtı!

Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kiler İstanbul Bağcılar ve Çorum'da mağaza açtı. Kiler'in mağaza sayısı 208, satış alanı ise 169.024 metrekaye ulaştı...

Kiler 2013'te 15 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Türkiye genelinde 202 mağazaya sahip olan Kiler 2013 yılında 15 yeni mağaza açmayı hedefliyor...

Kiler GYO mağaza değerleme raporu Haberi

Kiler GYO mağaza değerleme raporu

Kiler GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara İli, Altındağ İlçesi, Fehmi Yağcı Mahallesi, 4275 Ada, 1 Parsel no'lu 8 katlı betonarme işyeri ve arsası vasıflı gayrimenkullere ait, "Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği " uyarınca Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 02.01.2015 tarihli gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için